Ana sayfa Kadın Haberleri Sıla baş döndürdüğü gecede 3 kıyafet değiştirdi; Ahmet Kural ise ortalıkta yoktu

Sıla baş döndürdüğü gecede 3 kıyafet değiştirdi; Ahmet Kural ise ortalıkta yoktu

tarafından ker_def

Oyuncu Ahmet Kural ile aşk yaşayan ünlü şarkıcı Sıla, sahnede estirmeye devam ediyor.

Sıla, Harbiye’deki beş günlük konser maratonuna önceki akşam başladı. Biletleri günler öncesinden tükenen gecede üç kıyafet giyen sanatçı, hayranlarına unutulmaz anlar yaşattı.

Milliyet gazetesinin haberineg göre Sıla, Kerki Production ve Solfej Organizasyon iş birliğiyle Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’ndeki beş günlük konser serisinin ilkini önceki akşam verdi. Şarkıcı, üç saatten fazla kaldığı sahnede 40 parça seslendirdi. Sahneye Juistanbul imzalı toz pembe kabarık bir elbiseyle çıkan Sıla, ikinci bölümü Reem Acra marka turkuvaz renkli elbiseyle açıp, Levon Kordonciyan tasarımı smokinle kapattı. Nisan ayında yeni albümünü çıkaracağını söyleyen şarkıcı, Mabel Matiz’le ‘Muhbir’ isimli duygusal parçada düet yaptı.

Şarkıcı, geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden Harun Kolçak’ı da unutmadı. Kolçak’ın ‘Korkuyorum’ isimli eserini seslendiren Sıla, ayakta alkışlandı. Hayallerini gerçekleştirdiğini anlatan şarkıcı, “Gördüğüm çok büyük bir kalabalık. Ancak gördüğümden çok daha fazlası olduğunu da hissediyorum. Biz heybemizi doldurduk geldik; hepinizin yaslarını, sevinçlerini ve aşklarını görüyorum. O yüzden daha kalabalığız” dedi. Yaklaşık dört aydır aşk yaşadığı Ahmet Kural’ın set temposundan dolayı konsere katılmaması dikkat çekti.