Ana sayfa Sosyal Medya Sıla Türkoğlu etkisi azaldı, Kızılcık Şerbeti dizisinde artık ilginin adresi değişti!

Sıla Türkoğlu etkisi azaldı, Kızılcık Şerbeti dizisinde artık ilginin adresi değişti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bazı roller vardır bazı oyuncuları gün yüzüne çıkartır. Emanet dizisinde canlandırdığı Seher karakteri ile bu şans Sıla Türkoğlu’na vurdu. Halil İbrahim Ceyhan ile iki sezon süren başarılı partnerliğin ardından genç oyuncu, projeden ayrılarak yepyeni bir kariyer yolculuğuna başladı.

Kızılcık Şerbeti isimli Show TV dizisinin kadın başrolü olarak kariyerindeki en önemli imzalardan birisini atan Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör ile de başarılı bir partnerlik yaparak son döneme adeta damgasını vurdu. Kızılcık Şerbeti dizisindeki Doğa karakterinin hikayesi ilk başlarda izleyicilere çok ilginç gelmiş ve ekran başına geçen hayranları da oyuncunun bu yükselişini gıptayla izlemişti.

Sıla Türkoğlu etkisi azaldı, Kızılcık Şerbeti dizisinde artık ilginin adresi değişti! 8

Sıla Türkoğlu, dizide hala kadın başrollerden birisi ve hala Doğa karakteri hikayede çok önemli bir yer tutuyor. Ancak senaristlerin yeni bulduğu reytinglerde birinciliği getiren kişi Nursema karakteri oldu.

Ceren Yalazoğlu Karakoç’un canlandırdığı Nursema’nın hikayesi sayesinde Kızılcık Şerbeti dizisi geçen hafta hem AB hem de ABC1 gruplarında en iyi reytingleri alarak haftanın parlayan yıldızı olmuştu. Yalı Çapkını gibi büyük bir başarı kazanan Star TV dizisini bu iki kategoride geride bırakmanın şifresi de Nursema karakterinin bıraktığı izden anlaşılıyor.

Ceren Yalazoğlu Karakoç da muhafazakar bir ailede yetişen ve ailesinin isteği ile sevmediği bir adamla evlenen Nursema karakterini çok başarılı şekilde canlandırıyor.

Sıla Türkoğlu etkisi azaldı, Kızılcık Şerbeti dizisinde artık ilginin adresi değişti! 9

Son dönemde dizi dünyasında birçok kişinin dilinde Nursema bulunuyor. Çünkü daha düğün gecesi kocasından şiddet gören ve camdan düşen Nursema, şimdi sağlığına kavuşarak herkesten intikam almanın peşine düştü.

İşte senaristlerin birinciliği getiren Nursema karakteri üzerine yoğunlaşması, Sıla Türkoğlu’nun canlandırdığı Doğa karakterini de ikinci plana itti.

Ceren Yalazoğlu Karakoç dizinin yan rollerinden birisini canlandırırken şimdi başrolden rol çalan birisi pozisyonuna yükseldi.

Sıla Türkoğlu’nun canlandırdığı Doğa’nın hikayesinin artık diziye yön verme durumu da şimdilik Nursema karakterine geçmiş gibi gözüküyor.