Ana sayfa Dizi Haberleri Sıla Türkoğlu ile Doğukan Güngör olmadı! Kızılcık Şerbeti dizisinde yeni dizi çifti daha çok ilgi görüyor!

Sıla Türkoğlu ile Doğukan Güngör olmadı! Kızılcık Şerbeti dizisinde yeni dizi çifti daha çok ilgi görüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gelin hanımın dili fazla uzadı! Kızılcık Şerbeti dizisi sinir harbi yaşatmaya kararlı! Show TV ekranlarında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Kızılcık Şerbeti dizisinin geçen hafta bir miktar düşüş yaşayan reytinglerinden sonra hikayenin biraz daha sinir uçlarına dokunması ve daha çok ilgi görme çabası öne çıkacak.

Dizide muhafazakar bir aileye gelin giden seküler bir aile ortamında yetişen ve hamile olan Doğa karakterinin gördüğü baskı, izleyenleri bir kez daha deli edecek bir noktaya gelecek. Fatih ile Doğa karakterleri evlendiler ama kültür farklılıkları ile düşman gibi bir karşılaşma yaşıyor. Dizinin senaristleri Doğa ve Fatih dizi çiftini izleyicilere kabul ettirmekte bu sahneler nedeniyle daha da zorlanacak gibi gözüküyor.

Sıla Türkoğlu ile Doğukan Güngör ilk başlarda izleyiciler için iyi bir dizi çifti görüntüsü veriyordu. Ancak hikaye başladıktan ve kültür farklılıkları bu iki karakterin çatışmasına dönüştükten sonra izleyicilerin gözü bir başka dizi çiftine döndü. Barış Kılıç ile Evrim Alasya ikilisinin canlandırdığı Ömer ile Kıvılcım karakterleri artık Kızılcık Şerbeti dizisinin favori dizi çifti oldu.

Sıla Türkoğlu ile Doğukan Güngör olmadı! Kızılcık Şerbeti dizisinde yeni dizi çifti daha çok ilgi görüyor! 15

Birçok izleyici Doğa karakterinin gördüğü baskı nedeniyle sinir harbi yaşadığını ve her yeni bölümde artan çatışma ortamından rahatsız olmaya başladıklarını belirten yorumlar paylaşıyor. Doğa’nın hamile olduğunu unutan ve onun yanında olması gerektiği halde karşısında duran bir eş, ayrıca Nursema’nın kabul edilemez tavırları ile Kızılcık Şerbeti dizisinin hikayesi iyice sinir bozucu olmaya başlıyor.

Beşinci yeni bölüm fragmanında Doğa ve Fatih arasında görüş ayrılıkları yüzünden yaşanan gerilim giderek büyürken, erkek bir doktora gitmesi önerilen Doğa bu karara öfkeyle karşı çıkıyor.

Abdullah’ın “Bu gelin hanımın dili fazla mı uzadı, bana mı öyle geliyor?” sözleri izleyenleri şoke ediyor. Dizi hayranları ise Doğa’nın durumunu gerçek hayat ile örtüştürüyor. Bir izleyici diyor ki, “Evlenince sadece kocanla değil, ailesiyle de evlenmiş oluyorsun.”

Fatih karakterinin eşini de alıp başka bir evde yaşaması gerektiğini ve hamile Doğa’ya sahip çıkması ve onu olduğu gibi kabul etmesi gerektiğini düşünen izleyiciler, hikayenin gidişatının merakı artırdığına da yorumlarında yer veriyor.

Sıla Türkoğlu ile Doğukan Güngör olmadı! Kızılcık Şerbeti dizisinde yeni dizi çifti daha çok ilgi görüyor! 16

Ömer ve Kıvılcım’ın çocukları için beraber plan yapması ise dizinin dikkat çeken bir başka detayı olacak. Ömer ile Kıvılcım ikilisinin sahnelerini izleyiciler çok beğeniyor ve onları, hikayenin en iyi dizi çifti olarak görüyor.