Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisi reytinglerde önce üzdü, sonra sevindirdi!

Yasak Elma dizisi reytinglerde önce üzdü, sonra sevindirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisi beşinci sezona reytingler noktasında pek de iyi başlayamamıştı. Dizinin ortalamanın üstünde olan reytingleri, geçen sezona bakılınca düşük kaldı…

Şevval Sam, Eda Ece, Berk Oktay, Biran Damla Yılmaz, Murat Aygen, Ece Dizdar, Melisa Doğu gibi önemli isimleri kadrosunda buluşturan dizinin beşinci sezonu yine entrika dolu bölümlerle geldi. Çağatay ile Kumru karakterlerinin yasak aşkı dizinin merkezine yerleşti.

Yasak Elma’nın 113. bölümü yayınlandı ve reytinglerde yaşanan yükseliş dizi hayranlarını çok memnun etti. Özellikle tüm kişiler kategorisinde çok iyi bir sıçrama yapan dizi günü üçüncü sırada bitirdi. AB grubunda da üçüncü olan dizi en iyi oranları ABC1 grubunda elde etti ve günü ikinci olarak tamamladı.

Hem AB hem de ABC1 gruplarında Kalp Yarası dizisini geçen Yasak Elma, eski günlere dönüş sinyali verdi. Kalp Yarası tüm kişilerde yine birincilik elde ederek gücünü bir kez daha sergiledi.

Üç Kuruş isimli Show TV dizisinin çekimleri de başladı. Pazartesi akşamları yayınlanacak olan dizi Çukur dizisinin bıraktığı yerden devam etme iddiasına sahip. Üç Kuruş başlayana kadar Yasak Elma ve Kalp Yarası’nın izleyici sadakatini sürdürmesi önemli bir kazanım olacaktır.

Ayrıca TRT1 ekranında Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin de yakın zaman içinde başlayacak olması rekabeti iyice artıracak. Pazartesi akşamları bu iki dizinin gelişi ile birlikte reyting tablosunda da önemli değişiklikler olacaktır.