Ana sayfa Sosyal Medya Şili’de yayınlanmaya başlayan Erkenci Kuş, ilk bölümüyle ülkede olay yarattı!

Şili’de yayınlanmaya başlayan Erkenci Kuş, ilk bölümüyle ülkede olay yarattı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türkiye’de çekilmiş en başarılı romantik komedi dizilerinden biri olan Erkenci Kuş dünyayı fethetmeye devam ediyor. Güney Amerika ülkesi Şili’de yayınlanmaya başlayan dizi ilk bölümüyle büyük gündem yarattı.

Demet Özdemir ve Can Yaman’ın başrollerini paylaştığı Erkenci Kuş dizisi 2019 yılında 51. bölümüyle final yapmıştı. Dizi Türkiye’de çok sevilmiş ardından yayınlandığı İtalya’da ise büyük bir rekora imza atmıştı. Ülkede şimdiye dek en yüksek izlenme oranı ve sayısına ulaşan dizi, Can Yaman ve Demet Özdemir’in de bu ülkede büyük bir patlama yapmasını sağlamıştı.

Erkenci Kuş dizisi en son Şili’de, Sueño Contigo adıyla yayınlanmaya başladı. Dizi daha ilk bölümüyle ülkede büyük olay yarattı. Twitter’da gündem olan Erkenci Kuş hakkında 11 milyon paylaşım yapıldı. Bu rakamla Erkenci Kuş, futbol ve politika programından sonra üçüncü sırada yer aldı.

Şili’de yayınlanmaya başlayan Erkenci Kuş, ilk bölümüyle ülkede olay yarattı! 7

Ardından İspanya, Hırvatistan, Arnavutluk, İsrail, Litvanya, Irak, Ukrayna ve Kosova gibi birçok ülkede yayınlanan dizi geçtiğimiz hafta Arjantin’in en çok izlenen kanallarından Telefe’de Soñar Contigo adıyla yayınlanmaya başlamıştı.

Gündüz kuşağında gösterildiği ilk gün en çok izlenen yapımlardan beri olan Erkenci Kuş, 24 Şubat günü reytinglerde iki haneli rakamlara ulaşarak kısa sürede rekor izlenme elde etmişti. Pembe diziler arasında bugüne kadar görülmüş en yüksek rakamı Erkenci Kuş, 10.61’lik reyting puanı ile kendi zaman diliminde haftanın en çok izlenen dizisi oldu.

Sadece Türkiye’de değil tüm dünyada olay yaratan Erkenci Kuş’un konusu şöyleydi:

Küçük yaşlardan itibaren her sabah çok erken saatlerde nefes darlığı yaşayan babasının yerine bakkalı açan Sanem, ablası Lale’nin tam tersi doğal, neşeli ve yaşam dolu bir genç kızdır. Sanem, ablasının çalıştığı kadın dergisi Kontes’te eleman arandığını duyunca iş başvusu yapacak ve dizide macera da ondan sonra başlar.