Ana sayfa Sosyal Medya Futbolcu olmak isterken nasıl oyuncu oldu? Yusuf Çim hayatının dönüm noktalarını anlattı!..

Futbolcu olmak isterken nasıl oyuncu oldu? Yusuf Çim hayatının dönüm noktalarını anlattı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –2015 yılında Demet Özdemir ile baş rolünde yer aldığı Çilek Kokusu dizisi ile şöhreti yakalayan oyuncu Yusuf Çim Hürriyet Gazetesi’nden Hakan Gence’ye verdiği röportajda özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Şu sıralar Bein Connect dijital platformunda yayınlanan Hayaller ve Hayatlar adlı dizi ile izleyiciyle buluşan oyuncu futbolcu olmak isterken nasıl oyuncu olduğunu şu sözlerle anlattı; “Üç kardeşiz. Fatih’te doğdum. 2006’da annemi kaybettim, kanserdi. 15 yaşımdaydım, o sebeple ergenliğim zordu. Bu sebeple hastaneleri sevmem. Babaannem ve dedemlerle büyüdüm. Bir aile apartmanıydı.

Aslında futbolcu olmak istiyordum. Çevremdekiler ‘İyi görünüyorsun’ diyordu, ben de ajansa yazıldım. Para da kazanmam gerekiyordu. Modellik yapmaya başladım. Harçlığım çıkıyordu. Menajerim kanıma girdi, oyunculuğa başladım. ”

Futbolcu olmak isterken nasıl oyuncu oldu? Yusuf Çim hayatının dönüm noktalarını anlattı!.. 8

7 yıldır oyunculuk yapan Yusuf Çim şimdi eskisine göre daha çok çalıştığını belirterek; “Zaman geçtikçe oyunculuğa ilk başladığım zamana göre daha çok çalışmam gerektiğini kavradım. Şimdi daha çok çalışıp daha çok anlıyorum. Kendimi daha sık eleştiriyorum” şeklinde konuştu.

Futbolcu olmak isterken nasıl oyuncu oldu? Yusuf Çim hayatının dönüm noktalarını anlattı!.. 9

Yusuf Çim hayata bakışını şu sözlerle ifade etti; “Olduğum gibiyim. Kendi hayatımda rol yapamıyorum. Sempatik, çalışkan, disiplinli… Sette senaryo açmam, her zaman ezberim hazırdır. Kafamda sahneleri öncesinden çekerim.

Düzensizlikten hoşlanmam. Bir uyku düzenim var, bozulsun istemem. Ben zaten korumalı yaşıyorum. Hatta bir ‘tık’ asosyal olabilirim. Kendimi iyi hissetmek için yaşamıma, insanlarla iletişimime kendi normlarıma göre dikkat ediyorum. Örnek olmak gibi bir amacım yok, zorunlu da değiliz ama birilerine iyi şeyler için ilham vermek isterim.”