Ana sayfa Dizi Haberleri Kasaba Doktoru dizisi ikinci sezona bomba gibi başlıyor, işte ilk işaret!

Kasaba Doktoru dizisi ikinci sezona bomba gibi başlıyor, işte ilk işaret!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kasaba Doktoru dizisinin ikinci sezon çekimleri İstanbul’da başladı ve 1,5 süren aranın ardından ekip yeniden bir araya gelmiş oldu. Ozan Akbaba’nın başrolünde yer aldığı dizinin ikinci sezonunda kamera arkasına yansıyan görüntüler de yeni dönem için güçlü mesajlar veriyor.

Hazal Subaşı, Deniz Can Aktaş, Vildan Atasever, Sinan Albayrak gibi önemli isimlerin kadrosunda yer aldığı dizinin yeni dönemde çok daha fazla ilgi çekmesi bekleniyor. Kasaba Doktoru dizisinde insan hayatını kurtarmaya kendisini adayan Hakan karakterinin yaşadıkları ekrana gelirken, izleyiciler de doktorların ne kadar önemli bir görevinin olduğunu yeniden hatırlıyor.

Ozan Akbaba, 6 sezon süren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden sonra yeni karakterine o kadar hızlı şekilde adapte oldu ki, birçok izleyici aradaki farkı bariz şekilde gördü. İlk sezonda başarılı çıkışın altında Ozan Akbaba’nın oyunculuk başarısının da olduğunu söylemek gerekiyor.

Kasaba Doktoru dizisi ikinci sezona bomba gibi başlıyor, işte ilk işaret! 7

İkinci sezon için bir araya gelen ve çekimlere başlayan dizi ekibinin kamera arkası görüntüleri de yayınlandı. Bu görüntüler, ekibin ne kedar iyi bir uyum sağladığını ve işlerini hem eğlenerek hem de ciddiyetle yaptıklarını ortaya koyuyor.

2 Eylül Cuma günü ikinci sezonuyla yeniden ekranlara dönecek olan Kasaba Doktoru dizisinde hikayenin daha sert ve daha etkileyici olması da bekleniyor.

Çekimlerin perde arkasını izleyenler ise ekibin enerjisinin ne kadar yüksek olduğunu, çekimlerin keyif içinde devam ettiğini ve özverili, azimli ve özenli bir çalışma yapıldığını fark ediyor.

Kasaba Doktoru dizisinin ikinci sezonunda ilk sezonuna göre çok daha iyi reytingler alarak yoluna devam etmesi bekleniyor.