Ana sayfa Dizi Haberleri Şimdi ne yapacaksınız? Hikaye hızlı akıyor ama Hercai’de reyting toparlanmıyor!

Şimdi ne yapacaksınız? Hikaye hızlı akıyor ama Hercai’de reyting toparlanmıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarının sevilen dizisi Hecai, 41 bölümü geride bıraktı. Mardin’in Midyat ilçesinde çekimlerine devam edilen dizinin yeni bölümleri aksiyon dolu. Hem duygusal anlar hem entrika hem de aksiyonun farklı unsurları ile atv’nin dizisi yine ilgi çeken sahnelerle dolu…

Ancak izleyici bir kere kaçtı… Hercai’nin 3. sezon bölümleri çok iyi hazırlanmış olsa da, çok etkili sahneler yer alsa da bir kere izleyici diziden kaçmış ve geri dönmesi de pek kolay değil gibi… Sadece total grubunda yüksek reytingleri bulunan dizi, bu sayede ekranda tutunuyor. Ancak her geçen hafta da adım adım düşüş yaşıyor.

Ebru Şahin ve Akın Akınözü’ne hayatının şansını veren Hercai dizisi, ekranda daha ne kadar ayakta kalır bilinmez. Ancak hikaye anlatımı noktasında 3. sezonda her bölümün büyük bir emekle hazırlandığı net.

Hercai dizisinin 42. bölümü de çok etkili olaylarla geliyor. 9 Ekim Cuma akşamı yayınlanacak olan yeni bölümde Miran ve Reyyan yeni bir sınav daha verecek.

“Bu intikamı ben bitireceğim. Hazar beyi evlatları ile kavuşturarak”. İşte fragmana yansıyan bu sözler yeni bölümde sırların artık açığa çıkacağının da işareti oluyor.

Reyyan ve Miran’ın aşk sahnelerinin de yer aldığı 42. bölüm fragmanını videodan izleyebilirsiniz.