Ana sayfa Dizi Haberleri Nejat İşler ile kamera karşısına geçmeye hazırlanan güzel oyuncu Hazal Filiz Küçükköse 34 yaşına bastı!..

Nejat İşler ile kamera karşısına geçmeye hazırlanan güzel oyuncu Hazal Filiz Küçükköse 34 yaşına bastı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hazal Filiz Küçükköse, Ay Yapım’ın yeni projesi Kötü Adamın 10 Günü filmi için ünlü oyuncu Nejat İşler ile birlikte kamera karşısına geçecek.

Uzun zamandır ekranlardan uzak olan oyuncu bu sürede sosyal medya paylaşımlarıyla hayranlarıyla hasret gideriyordu. 9 Şubat 1988 doğumlu oyuncu 34 yaşına bastı.

Güzel oyuncu yeni yaşını arkadaşlarıyla birlikte kutladı. İnstagram hesabından art arda paylaşımlarda bulunan oyuncu, leopar desenli elbisesiyle göz kamaştırdı.

Nejat İşler ile kamera karşısına geçmeye hazırlanan güzel oyuncu Hazal Filiz Küçükköse 34 yaşına bastı!.. 9

Hazal Filiz Küçükköse paylaşımına;Hep yeniden doğmak. Hoş geldin yeni yaş’ notunu düştü. 2020 yılında rol aldığı ancak kısa süren Zemheri dizisinden bu yana bir projede yer almayarak kendisini özleten Hazal Filiz Küçükköse’nin paylaşımları hayranlarını mest etti.

Verdiği bir röportajda; Kendisine sürekli benzer rol teklifleri yapıldığını ve kendisini tekrar etmek istemediği için de çok farklı roller olmazsa projelerde yer almama kararı aldığını açıklayan Hazal Filiz Küçükköse, Ay Yapım imzasını taşıyan Kötü Adamın 10 Günü isimli sinema filminde baş rol oynayacak.

Nejat İşler ile kamera karşısına geçmeye hazırlanan güzel oyuncu Hazal Filiz Küçükköse 34 yaşına bastı!.. 10

Kötü Adamın 10 Günü adlı film, Mehmet Eroğlu’nun eserinden uyarlanan İyi Adamın 10 Günü adlı filmin devam filmi olacak. Uluç Bayraktar’ın yönetmenliğini yaptığı filmin baş rolünde Nejat İşler bulunuyor. ‘Avukat Sadık’ olarak izlediğimiz Nejat İşler, yeniden hayranları ile buluşacak.

Nejat İşler ile kamera karşısına geçmeye hazırlanan güzel oyuncu Hazal Filiz Küçükköse 34 yaşına bastı!.. 11

Sadık, kaybedecek bir şeyi kalmayınca kötü bir adam olma yolunda ilerleyecek ve bu süreçte yaşanacaklar da
izleyicileri etkileyecek. Yeni filmin kadrosuna katılan Hazal Filiz Küçükköse ise ‘Buket’ karakterine hayat verecek.