Ana sayfa Sosyal Medya Sinem Kobal hayranları oyuncuyu çok özledi!..

Sinem Kobal hayranları oyuncuyu çok özledi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –En son 2017 yılında Birkan Sokullu ile baş rolü paylaştığı Yüz Yüze adlı dizi ile ekranlara gelen Sinem Kobal’ın o dizisi fazla uzun ömürlü olmamıştı.

4 yıldır ekrandan uzakta olan ünlü oyuncu Sinem Kobal, hayranları tarafından eski dizileri ile anılmaya devam ediyor. ‘Selena’ dizisindeki rolü ile unutulmayan oyuncu, herhangi bir projede yer almayarak kendisini fazlasıyla özletti.

14 Mayıs 2016 tarihinde Ayvalık’ta dillere destan bir düğünle ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile evlenen Sinem Kobal,  2019 yılında kızları Lalin’i dünyaya getirdi. Anne olduktan sonra ekranlardan tamamen uzak kalan oyuncu şimdi de ikinci çocuğuna hamile.

4 aylık hamile olan oyuncunun ikinci çocuğu da kız olacak. Sinem Kobal, ekranlardan uzak kaldığı bu süreçte sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor.

Sinem Kobal hayranları oyuncuyu çok özledi!.. 7

Instagram’da toplamda 5.8 milyon takipçisi bulunan oyuncu son paylaşımıyla kendine hayran bıraktı. Tbt etiketiyle, geçmiş yıllara ait bir fotoğrafını paylaşan Sinem Kobal’ın paylaşımı bir saat içerisinde binlerce beğeni aldı.

Şıklığıyla da takipçilerinden tam not alan oyuncunun siyah, derin sırt dekolteli elbisesiyle verdiği poz takipçilerinden özlem içeren pek çok yorum aldı.