Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sinem Ünsal, Melis Sezen ve Ahsen Eroğlu seksi özel pozlarıyla ateş gibi yaktı!

Sinem Ünsal, Melis Sezen ve Ahsen Eroğlu seksi özel pozlarıyla ateş gibi yaktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ekranlarda 3 başarılı dizide başrolde yer alan ve güzellikleri ile de öne çıkan 3 ünlü oyuncu, özel pozları ile göz doldurdu. Sosyal medyada pozlarını paylaşan Sinem Ünsal, Melis Sezen ve Ahsen Eroğlu’na hayranlarından büyük bir ilgi ve iltifat içerikli binlerce yorum geldi.

Mucize Doktor dizisinde Nazlı karakterine hayat veren ünlü oyuncu Sinem Ünsal, 2020 yılının son günlerinde Muhsin Akgün’ün objektifine poz verdi. Kırmızılar içindeki ünlü oyuncunun bu pozunu eski rol arkadaşı Özge Özder, “Bomba” olarak nitelendirdi. Oyuncunun takipçileri ise, “Alev aldı buraları” diye yorum bıraktı.

Sinem Ünsal, Melis Sezen ve Ahsen Eroğlu seksi özel pozlarıyla ateş gibi yaktı! 9

Yine aynı konseptte Muhsin Akgün’e poz veren bir başka güzel oyuncu ise Sadakatsiz dizisinin Derin’i Melis Sezen oldu. “2021 çok güzel bir yıl olsun hepimiz için” diye not da bırakan ünlü oyuncuya takipçilerinden hem binlerce beğeni hem de birçok iltifat geldi. “Kusursuzluğun vücut bulmuş hali” diye yorum bırakan hayranları, güzelliğine yönelik birçok mesaj bıraktı.

Sinem Ünsal, Melis Sezen ve Ahsen Eroğlu seksi özel pozlarıyla ateş gibi yaktı! 10

Menajerimi Ara dizisinde Dicle karakteri ile öne çıkan Ahsen Eroğlu da yine benzer bir konsept için muhsin Akgün’e poz verdi. Oyuncu, “Sevgili Hakan Gence sordu, ne var ne yok anlattık” diye de mesaj bıraktı. Takipçileri, “Yine harikasın” diye yorum yaptı.

Sinem Ünsal, Melis Sezen ve Ahsen Eroğlu seksi özel pozlarıyla ateş gibi yaktı! 11