Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda’da izleyicinin yüreğini yakan Sezin Akbaşoğulları, şimdi de TRT1 dizisinde

Kırmızı Oda’da izleyicinin yüreğini yakan Sezin Akbaşoğulları, şimdi de TRT1 dizisinde

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çekim teknikleri ile Hollywood yapımlarını aratmayan bir yapım olarak öne çıkan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde, 28 Aralık Pazartesi akşamı 14. bölüm yayınlanacak. Buğra Gülsoy, Ekin Koç, Sevda Erginci, Hatice Şendil, Leyla Lydia Tuğutlu, Mehmet Özgür, Gürkan Uygun gibi önemli isimlerin başrolünde yer aldığı diziye bir ünlü daha katıldı.

En son tv8 ekranlarında yayınlanmakta olan Kırmızı Oda dizisinde Hediye karakteri ile konuk oyuncu olan Sezin Akbaşoğulları, TRT1 dizisinde yerini aldı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre oyuncu, 16.bölümden itibaren yapımda rol almaya başlayacak. Dizinin yayınlanacak 2 bölümünden sonra oyuncuyu sürpriz bir rolle TRT1 ekranında görebileceksiniz.

2000’li yılların başlarından bu yana oyunculuk yapmakta olan Akbaşoğulları, birçok farklı rolde yer aldı. Oyuncu; Beyaz Gelincik, Behzat Ç., Cesur ve Güzel, Ufak Tefek Cinayetler gibi akılda kalan dizilerde de boy gösterdi.

Sezin Akbaşoğulları, 2 yıllık aranın ardından yeniden setlere bu sezon dönüş yaptı. Ağlama Anne isimli dizide Özlem olarak 2018’de rol alan oyuncu, 2020-2021 sezonunda ise ilk olarak Kırmızı Oda’da konuk oyuncu oldu, şimdi ise Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin güçlü ekibine katıldı.

Hediye karakteri ile Kırmızı Oda hayranlarını bir hayli etkileyen Akbaşoğulları, yine güçlü bir performans ortaya koydu.

Kırmızı Oda dizisinde Hediye, hasta annesinden halası bildiği Hikmet hakkında öğrendiği bir sırla hayatı alt üst olunca Doktor Piraye’nin kapısını çaldı. Hayat hikayesini Doktor Piraye’ye anlatan Hediye’nin acı hayat hikayesi izleyicileri derinden etkiledi.