Ana sayfa Dizi Haberleri Sipahi dizisinde asıl büyük patlama 6. bölümde başlayacak! Kaan Yıldırım tüyo verdi!

Sipahi dizisinde asıl büyük patlama 6. bölümde başlayacak! Kaan Yıldırım tüyo verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında yayınlanan ve pazartesi akşamlarının alternatif dizisi olan Sipahi’nin çekimleri yoğun bir tempoda devam ediyor. Diziyle ilgili sosyal medyada çok farklı düşünceler var. Özellikle de senariste Canan karakteri nedeniyle birçok eleştiri yapılıyor. Özge Gürel’in canlandırdığı Canan’ın hikayede gereksiz bir rol gibi göründüğünü düşünenler az değil.

Kaan Yıldırım ile Kerem Alışık’ın ajan olarak yer aldıkları dizi için, aksiyon sahnelerinin yeterince güçlü olmadığı eleştirileri de yapılıyor. İşte böyle bir eleştirel ortamda Sipahi dizisinin reytingleri de beklentilerin altında gelmeye devam ediyor.

Dizinin bu sıkıntılı süreçten çıkıp çıkmayacağı belli değil ama Özge Gürel hem Canan karakterinden hem de hayranlarının yorumlarından memnun olduğunu söyledi. Oyuncu, “Seyircinin geri dönüşleri güzel. Karakter benim için farklı bir rol. Ben de bayağı adapte olduğumu düşünüyorum. Seyirci de alıştı artık” şeklinde konuştu.

Sipahi dizisinde asıl büyük patlama 6. bölümde başlayacak! Kaan Yıldırım tüyo verdi! 8

Ekranda aksiyon halleri ile kendisini beğendiğini anlatan Özge Gürel, diziyi seyretmeyi de sevdiğini ifade etti. Oyuncu, 2023 yılına huzurlu bir şekilde girdi.

Ailesiyle, akrabaları ve çok sevdiği arkadaşları ile yeni yıla giriş yaptığını anlatan oyuncu, 2023 yılının da böyle güzelliklerle dolu geçmesini diledi.

Sipahi dizisinde Azra karakterini canlandıran ve korkusuz bir kadın ajan olarak izlediğimiz Başak Gümülcinelioğlu da zorlandığı bir projede yer alıyor.

Sipahi dizisinde asıl büyük patlama 6. bölümde başlayacak! Kaan Yıldırım tüyo verdi! 9

Oyuncu, “Kaan ile ikimiz aksiyonun tam ortasında çekim yaptığımız için kol kola koştuğumuz sahneler çekiyoruz. Aktif bir set hayalimiz var. Ben mutluyum” dedi. Bir tıra tırmandığını anlatan ve hayatta en korktuğu şeylerden birisini yaptığını anlatan Gümülcinelioğlu, hergün farklı olaylar yaşadığını anlattı.

Korkut Ali karakteri ile izlediğimiz Kaan Yıldırım da sette çekimlerin güzel ama yoğun olduğundan bahsetti. Oyuncu, “Çok keyif alıyoruz, mutluyuz” diye konuştu.

Sonraki bölümlerde heyecanın artacağını anlatan Kaan Yıldırım, 6. bölümden sonra işlerin hızlanacağını, heyecanlı ve sert bölümler olacağını ifade etti.

Altıncı bölümden itibaren hikayeler birleşecek ve dizinin çok daha heyecan dolu sahnelerle izleyici karşısına çıkması bekleniyor.

Şimdiye kadar 5 bölümü yayınlanan Sipahi dizisinde heyecan ve aksiyon eksikliği göze çarpıyordu. Anlaşılan dizi ekibi de bu durumu görmüş olacak ki, senaristler 6. bölümden itibaren hikayedeki aksiyonun dozunu fazlasıyla artıracak.