Ana sayfa Sosyal Medya Ateş Kuşları dizisi İlayda Alişan için bir oyunculuk sınavı niteliğinde olacak!

Ateş Kuşları dizisi İlayda Alişan için bir oyunculuk sınavı niteliğinde olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında 13 Ocak Cuma akşamı yayınlanacak olan Ateş Kuşları isimli dizinin samimi ve izleyenleri derinden etkileyecek bir senaryosu bulunuyor. Sokak çocuklarının hayatta kalma ve zorluklarla birlikte mücadele etme hikayesi olarak öne çıkan dizinin ilk bölümü merakla bekleniyor.

Hande Soral, Görkem Sevindik, Burak Tozkoparan ile İlayda Alişan’ın başrollerinde yer alan dizi bir dram ve umut hikayesi olarak öne çıkacak. Cuma günleri reyting rekabetinde hem Yalı Çapkını hem de Kızılcık Şerbeti dizileri ile rekabet etmesi beklenen Ateş Kuşları’na atv çok güveniyor.

Dizinin hikayesinde çok renkli karakterler yer alacak ve farklı duyguların ekrana yansıtılacağı bir iş izleyenleri bekliyor. Gül Ayşe karakteri daha bebek iken çöpe bırakılıyor ve onu sokak çocukları buluyor. Minik bebeği sahiplenen ve çocuklar ile sokakta büyüyen Gül Ayşe rolünde İlayda Alişan hayranlarını derinden etkilemeye geliyor.

Ateş Kuşları dizisi İlayda Alişan için bir oyunculuk sınavı niteliğinde olacak! 24

Oyuncu, “Gül Ayşe, sokakta büyüdüğü için hiçbir duyguyu bilmiyor, hiçbir şey ile tanışmamış. Aşkı bilmiyor. Bildiği çok şey. Ona bu çocukların öğrettiği güven, şefkat ve sevgi. Onlarla birlikte büyürken birden bir karakter geliyor ve kız ona aşık oluyor. Sonra onun hikayesini izliyoruz” diye konuştu.

Sokak çocuklarının sevgiyle dolu dünyası olarak yansıtılan dizide Gül Ayşe karakteri ile İlayda Alişan aslında çok zorlu bir sürecin içine girmiş oldu.

Birçok duyguyu bilmeyen bir karakteri canlandırmak kolay değil ve genç oyuncunun performansı hikayenin inandırıcılığı noktasında çok etkili olacak. İlayda Alişan için Ateş Kuşları dizisi adeta bir oyunculuk sınavı niteliğine dönüşecek.

Burak Tozkoparan da dizide Barbaros isimli bir komiser olarak ekranda yer alacak. Oyuncu, “Barbaros karakterini canlandırıyorum. Benim için çok heyecanlı. Barbaros, daha fazla her yerde olan, arada bir köprü oluşturan bir karakter. Çok fazla problemli geçmişi var, derdi var, amacı var. Bunun peşinden koşmaya yemin etmiş bir adam. Hayalinin peşinden koşuyor” açıklamasını yaptı.

Ateş Kuşları dizisi İlayda Alişan için bir oyunculuk sınavı niteliğinde olacak! 25

Mercan karakterinde ise Hande Soral yer alacak. Uzun süredir ekranda yer almayan Soral, bu proje ile birlikte anne olmasının ardından yeniden kariyerine odaklanmaya başladı.

Mercan karakterini anlatan oyuncu, sokakta zorluklar yaşayan birçok kişinin duygularını izleyicilere yansıtmaya çaba harcayacak.

Mercan, sokağa atılan bir çocuk ve benzer çocuklar ile aile kurarak hayatta kalmayı başaran birisi olacak. Her kadın gibi hayali olan Mercan, bir ailesi olmasını istiyor.

Ateş Kuşları dizisi İlayda Alişan için bir oyunculuk sınavı niteliğinde olacak! 26

Hande Soral, “Bazen seçtiğiniz aile ile hayatınıza devam edersiniz. Mercan da seçtiği aile ile hayatına devam etmeye çalışıyor” diye konuştu.

Görkem Sevindik ise acısını ve aşkını içinde yaşayan ve bu duyguları dışa vuramayan Ali karakterini canlandırıyor. Oyuncu, “Çok merhametli bir karakter” dedi.

Beraber olduğu çocuklara sahip çıkan birisi olarak Ali, çok fedakar birisi olarak yine herkesi etkileyecek birisi.

Bir umut hikayesi olarak da öne çıkacak olan Ateş Kuşları dizisinin reytingleri de şimdiden merak konusu oldu.

Hem Yalı Çapkını hem de Kızılcık Şerbeti gibi iki önemli dizinin karşısında Ateş Kuşları kendisine yer açabilecek mi? Bekleyip, göreceğiz.