Ana sayfa Sosyal Medya Bir Küçük Gün Işığı’nın Güneş’i Azra Aksu ünlü meslektaşlarını bakın nasıl gururlandırdı!..

Bir Küçük Gün Işığı’nın Güneş’i Azra Aksu ünlü meslektaşlarını bakın nasıl gururlandırdı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com/Detay – ATV ekranlarında pazartesi akşamları izleyici ile buluşan Bir Küçük Gün Işığı dizisi, beğenilerek izleniyor. Seray Kaya ve Berk Oktay’ın başrolünde olduğu dizinin dram dolu hikayesinde izleyiciyi kendine hayran bırakan küçük oyuncu Azra Aksu rolü gereği, konuşmadan sadece mimikleriyle öylesine bir oyunculuk sergiliyor ki her bölümde adından söz ettiriyor.

Bir Küçük Gün Işığı’nda ‘Güneş’ karakterini canlandıran Azra Aksu, bu yıl 48.’si düzenlenen Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde  ‘En İyi Çocuk Oyuncu’ ödülünü aldı.

Küçük oyuncu bu ödül ile hem ailesine hem izleyiciye hem de birlikte rol aldığı abi ve ablalarına büyük gurur yaşattı. Seray Kaya sosyal medyada aşağıdaki paylaşımıyla rol arkadaşını tebrik etti.

Bir Küçük Gün Işığı'nın Güneş'i Azra Aksu ünlü meslektaşlarını bakın nasıl gururlandırdı!.. 9

Berk Oktay’da küçük rol arkadaşını instagram hesabından yaptığı paylaşıma; “Seninle gurur duyuyorum kız çocuğum… Tüm ömrün umutla, başarılarla dolu olsun!” notunu düşerek tebrik etti.

Bir Küçük Gün Işığı'nın Güneş'i Azra Aksu ünlü meslektaşlarını bakın nasıl gururlandırdı!.. 10

Bir Küçük Gün Işığı’nda ‘Ümran’ karakterine hayat veren Esra Dermancıoğlu ise Azra Aksu’nun başarısını, “Daha nicelerine güzel bebeğim” sözleriyle kutladı.

Bir Küçük Gün Işığı'nın Güneş'i Azra Aksu ünlü meslektaşlarını bakın nasıl gururlandırdı!.. 11

Azra Aksu ödül töreninde yaptığı konuşmada; önce dizinin yapımcısı, yönetmenleri, görüntü yönetmeni, tüm çalışanları, oyuncu abi ve ablası Seray Kaya ve Berk Oktay ile birlikte öne çıkan bazı isimlere, oyuncu koçuna, menajerine, elbisesini yapan kişiye tek tek teşekkür ederken, anne ve babası ve tüm ailesine sevgilerini gönderdi. Minik oyuncu, “Lütfen sokak hayvanlarımıza sahip çıkalım, onları sevelim, koruyalım, hiç zarar vermeyelim” mesajıyla da ayrıca alkışları ve coşkulu tezahüratları aldı.