Ana sayfa Sosyal Medya Sipahi dizisiyle ekrana dönen Özge Gürel’in hayatının kırılma noktası ortaya çıktı!

Sipahi dizisiyle ekrana dönen Özge Gürel’in hayatının kırılma noktası ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Özge Gürel, geçen sezon Hayaller ve Hayatlar isimli dijital dizinin ardından bu sezon ise televizyon projesini tercih etti. Kaan Yıldırım ile birlikte Sipahi isimli Show TV dizisinin başrolünde yer alan oyuncu, geniş bir hayran kitlesi tarafından heyecanla takip edilen isimlerden birisi olmayı sürdürüyor.

Özge Gürel, yeni projesinde terörle mücadele komiseri olan Canan karakterini canlandırıyor ve kariyerinde ilk kez bir aksiyon dizisinde yer aldığı için de yepyeni bir deneyim süreci içinde bulunuyor.

Özge Gürel, bugüne kadar canlandırdığı karakterler arasında en cesur ve adrenalin yüklü karakter ile ekranda yer alırken, aldığı eğitimler sonucunda da silah kullanma ve dövüş teknikleri konusunda iyi bir noktaya geldi. Hatta oyuncu, röportajında bunları yapmayı daha önce isteyip de gerçekleştiremediği şeyler olduğunu ve Sipahi dizininin kendisine bu fırsatı tanıdığını anlattı.

Sipahi dizisiyle ekrana dönen Özge Gürel'in hayatının kırılma noktası ortaya çıktı! 7

Özge Gürel, Show TV ekranında yayınlanan röportajında hayatının kırılma noktasından da bahsetti. Oyuncu, aşçılık yaptığı dönemde bir internet sitesi üzerinden dizilerin kamera arkasında rol almak için başvuruda bulundu.

Özge Gürel, “Rotayı sinema sektörüne kırmam” diyerek hayatının dönem noktasının bu olduğunu anlattı.

Oyuncu ilk başlarda kamera önünde yer almaya da cesaret edememiş ve kamera arkasındaki işlerde çalışmak için internet üzerinden başvuruda bulunmuş.

Özge Gürel, o dönemi şu sözlerle anlattı: “Aşçılık yaptığım bir dönemdeydi. Sıkıldığımı hissettim. O zaman sinema okulunun sitesine girmiştim. Orada iki seçenek vardı birisi kamera önü, diğeri kamera arkası. Kamera önüne cesaret edememiştim, kamera arkasını seçmiştim. Oyunculuğa başlamamın ilk noktası da odur. Sanırım o okula yazılmam hayatımın dönem noktasıdır.”