Ana sayfa Dizi Haberleri Siyah Beyaz Aşk final bölümünden 2. tanıtım yayınlandı… Ferhat ve Aslı mutlu sonla gidiyor!

Siyah Beyaz Aşk final bölümünden 2. tanıtım yayınlandı… Ferhat ve Aslı mutlu sonla gidiyor!

tarafından zk zk
KANAL D’nin Siyah Beyaz Aşk dizisinin final bölümü 28 Mayıs Pazartesi günü yayınlanacak.

Başrollerinde Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol’un oynadıkları dizinin son bölümünde bir sürpriz var. Final fragmanında Aslı ve Ferhat’ın evlendiklerinde yapamadıkları düğünü bu kez yaptıkları görülüyor.

Dizinin mutlu sonla bitecek olması, izleyenleri de mutlu etti.

Ferhat, beklenen evlilik teklifini gerçekleştiriyor; Aslı bu teklifi büyük mutlulukla kabul ediyor!

Siyah Beyaz Aşk final bölümünden 2. tanıtım yayınlandı... Ferhat ve Aslı mutlu sonla gidiyor! 7

Ferhat, geçmişi değiştirmeyeceğinin farkındadır. Fakat bu etken, geleceği değiştiremeyeceği anlamına gelmez ve beklenen hamleyi gerçekleştirir. Aslı, Ferhat’ın bu hareketlerine çok şaşırsa da aşırı mutlu olur.

Aslı ve Ferhat’ın hayatlarındaki en özel gün için artık zaman gelmiştir.

Siyah Beyaz Aşk, heyecan dolu final bölümüyle 28 Mayıs Pazartesi akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!

İşte final bölümü fragmanı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Namık’ın babası olduğunu öğrenen Ferhat, bu büyük gerçek ile yüzleşmek zorunda kalır. Ferhat, Namık’a doğrulttuğu silahı indirmeyi mi tercih edecek yoksa Namık’ın cezasını kendi elleriyle mi verecektir? Açığa çıkan bu büyük sır Aslı ve Ferhat aşkı için de yeni bir sınav anlamına gelmektedir. Ferhat, Aslı dâhil çevresindeki herkesten uzaklaşmayı tercih edecekken, Aslı her şeye rağmen Ferhat’ı yalnız bırakmamak için elinden geleni yapacaktır. Aslı, Ferhat’ın yaralarını aşkları ile tedavi etmeyi başarabilecek midir?

Ferhat’ı sonsuza dek kaybettiğini düşünen Yeter’in kendi hayatı ile ilgili çok önemli bir gerçek ortaya çıkacaktır. Yeter’in herkesten sakladığı bu büyük sır nedir?

SİYAH BEYAZ AŞK TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

İdil’in ortadan kaybolmasının polisler tarafından araştırılması Jülide’yi tedirgin eder. Cüneyt ile birlikte yeni bir başlangıç yapmanın planlarını kurarlar. Ancak bu yeni başlangıçtan önce Jülide’nin Aslı ile göreceği bir hesabı vardır. Jülide’nin intikam için gidebileceği son nokta neresidir?