Ana sayfa Dizi Haberleri Siyah Beyaz Aşk’ı unutamayanlara müjde! Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol yine bir arada!

Siyah Beyaz Aşk’ı unutamayanlara müjde! Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol yine bir arada!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yayınlandığı dönem büyük ilgi gören ve izleyenlerin hafızasına kazınan Siyah Beyaz Aşk dizisinin başrol oyuncuları Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol çok güzel bir çift olmuştu. Bu unutulmaz çiftin bir araya geldiği Kuş Uçuşu isimli dizinin Netflix’teki yayın tarihi nihayet belli oldu.

Başrollerinde Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol’un yer aldığı Siyah Beyaz Aşk dizisi 2017 yılında Kanal D’de yayınlanmıştı. Dizinin senaristliğini Eylem Canpolat ve bugün çok başarılı olan Yargı’ya imza atan Sema Ergenekon’un üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda ise Yasin Uslu oturuyordu.

Birbirinden siyah ve beyaz kadar farklı hayatlar yaşayan iki insanın imkansız aşkının anlatıldığı Siyah Beyaz Aşk dizisi Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol’un da aralarında bulunduğu güçlü oyuncu kadrosuna rağmen ekran yolculuğuna uzun süre devam edemedi. Dizi 32. bölümde ekranlara veda etti. Ancak Aslı ve Ferhat’ın aşkı hiç unutulmadı.

Yurt dışında da büyük ilgi gören Siyah Beyaz Aşk’ın başrol oyuncuları Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol yaklaşık beş yıl sonra bu kez Kuş Uçuşu dizisinde bir araya geldi. Çekimleri uzun zaman önce tamamlanan Kuş Uçuşu’nun yayın tarihi nihayet belli oldu. Yeni dizi 3 Haziran’da Netflix ekranında izleyiciyle buluşacak.

Yönetmenliğini Deniz Yorulmazer’in yaptığı, senaryosunu Meriç Acemi’nin kaleme aldığı Kuş Uçuşu dizisinin ilk tanıtımı Nejat İşler’in hikaye anlatımıyla başlıyor.

Miray Daner, İrem Sak, Defne Kayalar, Burak Yamantürk ve Enver Ceylan’ın da kadrosunda yer aldığı dizinin hikayesi bir televizyon kanalında geçiyor. Kuşak çatışmasının etkileyici bir dille anlatıldığı dizide, İbrahim Çelikkol ile Birce Akalay iki eski sevgiliyi canlandırıyor. Miray Daner ise kanala yeni giren ve kendisini ispatlamaya çalışan genç bir karaktere hayat veriyor.