Ana sayfa Sosyal Medya Siyah beyaz güzellik; Gülsim Ali İlhan!

Siyah beyaz güzellik; Gülsim Ali İlhan!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Oyuncu Gülsim Ali İlhan, TRT1’in hikayesiyle çok beğenilen dizisi Gönül Dağı’nda canlandırdığı ‘Dilek’ karakteriyle gönüllerde taht kurdu.

Geçtiğimiz sezon finalinde diziden ayrılan oyuncu,  o zamandan beri ekranlardan uzakta. Sosyal medyada sık sık paylaşımlarda bulunan İlhan siyah beyaz paylaşımında yine güzelliğini gözler önüne serdi.

Oyuncu instagram hesabında yayınladığı fotoğrafına; “Siyah beyaz. Daha önce siyah beyaz fotoğraf paylaştım mı?” notunu düştü.

Siyah beyaz güzellik; Gülsim Ali İlhan! 7

Instagram’da bir ilke imza atarak ilk defa siyah beyaz fotoğrafını paylaşan Gülsim Ali İlhan’ın fotoğrafı kısa sürede yüzlerce yorum aldı. 1.7 milyon takipçisinin bulunduğu sosyal medyada oyuncuya, “Çok güzelsin” şeklinde yorumlar yapıldı.

Oyuncu yeni sezonda yine TRT1 ekranlarında yayınlanacak Al Sancak dizisi ile ekranlara gelecek. Gülsim Ali İlhan ile Uğur Güneş’in başrolünde yer aldığı dizide ayrıca İdris Nebi Taşkan ve Ahmet Yenilmez gibi başarılı isimler de yer alıyor.

Bozdağ Film’in yapımını üstlendiği, yönetmenliğini Can Emre’nin yaptığı  Al Sancak için heyecan dorukta. Asker temalı dizinin yoğun geçen eğitim sürecinden sonra çekimleri geçtiğimiz günlerde başladı. Senaryosunu Atilla Engin, Mehmet Arı ve Selman Kılıçaslan’ın kaleme aldığı Al Sancak’ın yayın tarihi ise henüz belli değil.