Ana sayfa Dizi Haberleri Ben Bu Cihana Sığmazam dizisindeki karakteri ile, ünlü oyuncu Burcu Binici bu kadar zıt olamaz!

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisindeki karakteri ile, ünlü oyuncu Burcu Binici bu kadar zıt olamaz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında salı akşamları yayınlanan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin dikkat çeken karakterlerinden birisi de Meltem ve bu rolü canlandıran isim de Burcu Binici. 2018 yılında Söz ve ardından 2020 yılında Kuzey Yıldızı dizisine sonradan katılan ama kısa süreler rol alan Burcu Binici, uzun bir aradan sonra hayranlarının karşısına Ben Bu Cihana Sığmazam dizisiyle etkili bir şekilde çıktı.

Hikayede en başından itibaren yer alan oyuncular arasında bulunan ve izleyicileri şaşırtan bir karakter ile dikkatleri çeken Burcu Binici, canlandırdığı Meltem ile çok zıt bir kişiliğe sahip.

Dizinin hikayesinde alımlı ve sosyetik bir kadın karakteri ile ekranda yer alan Burcu Binici, alışveriş düşkünü birisini canlandırmasına rağmen, kendisi hiç de Meltem’e benzemiyor. Oyuncu, “Meltem, çok değişken bir karaktere sahip. Para, marka, kıyafet, alışveriş onun yolunu değiştirebiliyor, bozulabiliyor” diye konuştu.

Karakteri sevdiğini bunun sebebinin de altından ne çıkacağının belli olmadığını ifade eden oyuncu, 13. bölümde de karakterin bambaşka bir hale dönüşmesiyle artık yeni bir dönemin başladığını anlattı. Burcu Binici, “Oynaması çok keyifli, ben seviyorum Meltem’i. İçinde kıpır kıpır bir şey dönüyor. O beni mutlu ediyor” dedi.

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisindeki karakteri ile, ünlü oyuncu Burcu Binici bu kadar zıt olamaz! 7

Moda ve alışveriş tutkunu bir karakter olan Meltem ile Burcu Binici arasında ise pek de benzerlik yok. Oyuncu, “Hiç anlamıyorum. Bazı kadınlar vardır ya, çantasını, takısını nereden alacağını bilir. Ben de asla yok. Hiçbir fikrim yok hatta” diye konuştu.

Canlandırdığı Meltem’e gerçek hayatta hiç de benzemeyen Burcu Binici, şık giyiniyor ise birisinin kendisine destek olduğunu anlayabileceğimizi ifade etti.

Moda ve kıyafetler konusunda iddiası bulunmayan oyuncu, bu sözleri le kendisine hiç benzemeyen bir karakteri canlandığını ifade etti.

Meltem karakterinde performansı ile beğeni toplayan oyuncu, kendisi hiç benzemiyor olsa bile ekranda Meltem olmayı başarabiliyor.