Ana sayfa Foto Galeri Siyah İnci dizisinin izleyiciye hissettirdikleri üzerine bir analiz

Siyah İnci dizisinin izleyiciye hissettirdikleri üzerine bir analiz

tarafından ker_def

Siyah İnci dizisinin izleyiciye hissettirdikleri üzerine bir analiz 7

Peki sizce bir ilişkide paranın önemi nedir? Öyle gülüm gülümle işi kurtarabilir misiniz? Yoksa midyeci Halil bir yerde haklı mıdır? Neticede hepimiz yemek yiyeceğiz, sorumsuzluk ve başarısızlık hiç seksi bir şey değil ve kimse işsiz, evsiz kalmak istemez yani. Neden bunları söylüyorum çünkü Kenan açık denizde ağ attığı için Yunan polisi tarafından yakalandı ve Sakız adası karakoluna düştü de ondan. Tekneyi de açık artırmaya çıkardılar, kaldı mı teknesiz? Neyse ki Aziz, tekneyi satın aldı ve Kenan’a geri verdi.

Bu arada Sinan, Aziz’i vurdurarak, suçu Vural’a atmak ve erkek kardeşinin yokluğunda şirketi ele geçirmek istemektedir. Ama Aziz tam vurulacağı sırada Kenan önüne atlayarak onu kurtarır.

Tüm bunlar olurken, Vural’ın Hazal’a düşkünlüğünü anlayan Ebru, onunla iş birliği yaparak Vural’ın kız kardeşini kaçırmasına yardımcı olur. Bundan sonrası yıkılan genç kızlık hayalleri, seni versinler ellere, beni vursunlar.

Siyah İnci her Perşembe akşamı 20:00’de Star TV’de. Tolgahan Sayışman, Hande Erçel ve Berk Hakman kombosu tutacak ve bol tekrarını yayınlayacaklar gibi görünüyor.

DEFNE AKMAN-Ekranella