Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Siyasetin gergin olduğu Yunanistan ile kültürel alışveriş Kırmızı Oda ile sürüyor!

Siyasetin gergin olduğu Yunanistan ile kültürel alışveriş Kırmızı Oda ile sürüyor!

tarafından ker_def

Türkiye’de iki sezon boyunca ekranda büyük etki bırakan Kırmızı Oda dizisinde Binnur Kaya başrolde yer almıştı. tv8 ekranında yayınlanan ve ilk sezonunda çok başarılı reytingler alarak herkesi şaşırtan Kırmızı Oda, psikolojik derinliği olan sahnelerle birçok izleyiciyi etkilemeyi başarmıştı.

İzleyicilerin kendi hayatlarından bazı örtüşmeleri yaşaması ile daha da anlamlı hale gelen dizinin her bölümünde farklı hikayeler, ünlü konuk oyuncular ve birbirinden çok farklı duygular ekrana yansıdı. Kırmızı Oda’nın başarısı da bu dinamizmi hem hikayeler noktasında hem de oyuncu değişimlerinde sergilemesi oldu. Şimdi de Kırmızı Oda’nın Yunanistan’da hazırlanan versiyonu izleyicilerle buluşacak.

Siyasetin gergin olduğu Yunanistan ile kültürel alışveriş Kırmızı Oda ile sürüyor! 7

Türkiye ile Yunanistan arasındaki siyasi ortamda gerginlik yaşansa da kültürel olarak komşu ülkenin Türk dizilerine olan ilgisinin artmaya devam ettiğini görüyoruz.

Kırmızı Oda’nın Yunanistan uyarlaması “Storgi” 23 Eylül’de başlayacak ve izleyiciler merakla bu diziyi bekliyor.

Yapımcılığını Acun Medya’nın üstlendiği, yönetmenliğini Christos Georgiou’nun, senaryo adaptasyonunu Eva Pantazi’nin yaptığı yeni dizide Doktor Manolya karakterine Maria Nafpliotou hayat veriyor. Dizi Skai TV’de 21:00’de ekrana gelecek.

“Kırmızı Oda” uyarlaması ”Storgi” ismiyle 23 Eylül’de Skai TV’de izleyicilerle buluşacak. Kırmızı Oda dizisinin Yunan versiyonunun izleyiciler tarafından nasıl karşılanacağı da merakla bekleniyor.