Ana sayfa Dizi Haberleri Yemin dizisinde çekimler bitti, peki Gökberk Demirci ne yapacak? İşte son bilgiler!

Yemin dizisinde çekimler bitti, peki Gökberk Demirci ne yapacak? İşte son bilgiler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Yemin isimli günlük dizinin ilk iki sezonu çok başarılı geçmişti. Gökberk Demirci ile Özge Yağız ikilisinin başrolünde olduğu bu iki sezonluk dönem izleyicilerin de hikayeye yoğun ilgi gösterdiği zamanlardı.

Özge Yağız’ın ikinci sezon finalinin ardından diziden ayrılmasından sonra reytingleri düşen Yemin dizisi, günlük dizi formatından hafta sonları yayınlanan bir yapım formatına geçti. Bu süreçte Yemin dizisi yoluna Gökberk Demirci’nin başrolünde devam etti. Oyuncu da üçüncü ve dördüncü sezonlarda yeni rol arkadaşları ile tecrübelerini artırma fırsatı yakaladı. Dizinin çekimlerinin bitmesini takiben ise Gökberk Demirci imaj değişikliği yaparak bambaşka birisine dönüştü.

Yemin dizisinde çekimler bitti, peki Gökberk Demirci ne yapacak? İşte son bilgiler! 8

Yemin dizisinin Kanal 7 tarafından beşinci sezonda da yayınlanacağı bilgileri gelmiş hatta Gökberk Demirci’nin de role devam etmek istediği ortaya çıkmıştı. Ancak son alınan karar ile dördüncü sezon bölümlerinin tamamlanması ile birlikte dizi final yapacak.

Kanal 7’de yayınlanan yeni bölümler daha önceden çekilmiş ve stok olarak saklanan bölümlerdir. Yani dizi için ekip dağıldı ve çekimler devam etmiyor. Kanal 7’nin elindeki stoklar bitene kadar da Yemin dizisi ekranda kalmaya devam edecek.

Peki Gökberk Demirci şu sıralarda ne yapıyor? Bu sorunun yanıtı ortaya çıktı. Gökberk Demirci de 4 sezonluk zorlu bir dizi döneminin ardından dinlenme sürecinin içine girdi. Sevgilisi Özge Yağız ile dizide tanışan Gökberk Demirci, sette başlayan aşklarını evlilik ile taçlandırmayı istediklerini söylemişti.

Ancak evlenmesi beklenirken çiftin ayrılık haberi aylar önce geldi. Son dönemde ise yeniden barışan ve ‘ayrılıklar sevdaya dahildir’ sözüyle bu durumu açıklayan çift, mutluluk pozları vermeye devam ediyor.

Yemin dizisinde çekimler bitti, peki Gökberk Demirci ne yapacak? İşte son bilgiler! 9

Gökberk Demirci ise Yemin dizisinin ardından ne yapacağını planlamaya çalışıyor. Bir süredir dinlendiğini söyleyen oyuncu, son durum hakkında şunları söyledi:

“Şu an benim değerlendirme sürecim. Beni değerlendiriyorlar, ben değerlendiriyorum. Senaryo okuyorum. Hem biraz dinleniyorum hem bazı iş görüşmelerim oluyor. Bir yandan tatil yapmaya çalışıyorum. Şu an plansız programsız bir süreçteyim. Dizimiz yeni bitti, hala stoklarımız yayınlanmaya devam ediyor. Böyle bir süreç, belirsiz bekleyiş. Her an sürprizler ile dolu olabilir.”