Ana sayfa Dizi Haberleri Siz Maraşlı dizisini asıl aşk başlayınca görün! Dengeler çok değişecek, işte oyunculardan tüyolar!

Siz Maraşlı dizisini asıl aşk başlayınca görün! Dengeler çok değişecek, işte oyunculardan tüyolar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Burak Deniz ve Alina Boz ikilisi atv’nin yeni dizisi Maraşlı’da buluştu ve uyumları da çok beğenildi. İki ünlü isim rollerine de çok yakıştı. Celal ve Mahur arasında izleyiciyi ikna edebilecek bir aşkın yaşanması da dizinin ilerleyen bölümlerindeki en önemli konuların başında gelecek. Birbirleri ile iyi uyum sağlayan ve enerjileri tutan ikili, güçlü performanslarıyla da ilk iki bölümde başrolün hakkını verdi.

Burak Deniz, Maraşlı karakterinde son derece başarılı bulundu. İzleyiciler, “Üzerine cuk diye oturmuş” şeklinde yorum yaptı. Mahur karakterinin de deli dolu hallerini, değişkenliklerini, sevgi dolu yüreğini veya kızgınlıklarını gayet başarılı şekilde yansıtan Alina Boz, dizi hayranlarından geçer not aldı. Şimdi de izleyiciler Maraşlı ile Mahur arasındaki aşkın nasıl başlayacağını ve nasıl ilerleyeceğini merak etmeye başladı.

Maraşlı aslında hiç beklemediği bir dönemde ve beklemediği bir yerden aşkı bulacak. Burak Deniz, Maraşlı’nın da her aşka tutulan insan gibi hesap etmediği, beklemediği bir dönemde aşkı yaşayacağını düşünüyor.

Siz Maraşlı dizisini asıl aşk başlayınca görün! Dengeler çok değişecek, işte oyunculardan tüyolar! 1

Dizi TV kamerasına konuşan oyuncu, Maraşlı’nın birçok kişiye göre aşka daha az hazır olduğunu da belirterek, şunları anlattı: “Aşk bence hepimiz için beklenmedik bir duygu olduğu için, biz de ne yapacağımızı bilemeden gidiyoruz ve ne olacaksa oluyor. Maraşlı için de aynısı geçerli. Maraşlı hiç hesap etmediği, beklemediği bir yerden aşkı bulacak diye ümit ediyorum. Sonrasında göreceğiz bakalım neler olacak. Ama dediğim gibi Maraşlı da buna hiç alışık değil. Senden benden daha az alışık bir adam yani. Ben de merak ediyorum, ne hale geleceğini.”

Siz Maraşlı dizisini asıl aşk başlayınca görün! Dengeler çok değişecek, işte oyunculardan tüyolar! 2

Dizide Aziz Türel karakterine hayat vermekte olan Kerem Atabeyoğlu, hikayenin merkezindeki en önemli isimlerden birisi. Atabeyoğlu, “Kızını dünyalara değişmeyen, geçmişini henüz bilemediğimiz bir karakteri oynuyorum” dedi. Aziz karakterinin Mahur ile Maraşlı aşkında nerede duracağı na merak konusu. Atabeyoğlu da henüz karakterin bu duruma nasıl bir tepki vereceğini bilmediğini, henüz hikayenin çok başında olduklarını belirtti.

Siz Maraşlı dizisini asıl aşk başlayınca görün! Dengeler çok değişecek, işte oyunculardan tüyolar! 3

Cemil Büyükdöğerli dizinin ilerleyen bölümlerinde aksiyon ve dramın bol olacağını ifade etti. Oyuncu, senaryoyu okurken bile kendisinin çok merak ederek ilk 4 bölümü bitirdiğini belirtti. İzleyicilerin de merak içinde olacağını belirten Büyükdöğerli, yeni bölümlerin çok etkileyici olacağını da vurguladı.