Ana sayfa Sosyal Medya Merve Dizdar ve Esra Ruşan’dan Masumlar Apartmanı için heyecanı katlayan paylaşım!

Merve Dizdar ve Esra Ruşan’dan Masumlar Apartmanı için heyecanı katlayan paylaşım!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu akşam (19 Ocak Salı) 18. bölümü ekrana gelecek olan Masumlar Apartmanı dizisi, sezonun en dikkat çeken yapımlarından. Dizinin konusu kadar, gerçek hayattan alınmış olması ve oyuncuların başarılı performansları, dizinin gündemden düşmemesinin de nedenleri.

Ezgi Mola, Merve Dizdar, Farah Zeynep Abdullah ve Birkan Sokullu’nun başrollerinde yer aldığı dizi, her bölümüyle izleyenleri ekrana kilitliyor. Bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümün fragmanı da izleyenleri heyecanlandırdı ve merakla bekleniyor.

Dizide Gülben karakterini oynayan Merve Dizdar ve Esra karakterini oynayan Esra Ruşan, hikayede hiç anlaşamayan iki isim ama kamera arkasında durum başka!

İki oyuncu, daha önce Vatanım Sensin dizisinde de birlikte rol almışlardı. Ruşan ve Dizdar, kamera arkasında iyi anlaşan iki oyuncu. Dizide ise Esat nedeniyle aralarında bitmeyen bir gerilim var!

Yeni bölüm öncesinde Merve Dizdar ve Esra Ruşan, merakı arttıran bir paylaşımla dikkat çektiler. Instagram’da “Son bir gün neler oluyor, neler” notuyla bir paylaşım yapmıştı. Merve Dizdar da bu paylaşımı repost ederek “Neler oluyors” notunu düştü.

Esra’nın elindeki bir zarfı Gülben’e uzattığı Masumlar Apartmanı dizisinde, ilginç bir sahne yaşanacağı da bu paylaşımdan anlaşılıyor.

Merve Dizdar ve Esra Ruşan'dan Masumlar Apartmanı için heyecanı katlayan paylaşım! 7

Peki yeni bölümde neler olacak? İşte özet:

Han, İnci’nin ortadan kaybolmasıyla perişan bir haldedir. İnci’yi bulmak için çalmadığı kapı kalmaz ancak çabaları sonuçsuz kalır. Han’ın terk edilme travması bu kez daha da güçlü tetiklenmiş ve onu karanlığın içine, en dibe çekmiştir.

Safiye ise Naci’nin eski eşinin Gülru olduğunu öğrenmenin yıkımı içindedir. Hem en yakın arkadaşından hem de Naci’den gelen ihanet Safiye’nin yeniden içine kapanmasına sebep olur.

Naci’nin hastalığını öğrenen Gülru ise pes etmemeye kararlıdır. Naci’ye yaşama ümidi vermek için, hiç beklenmedik birinden yardım istemek de dahil, her yolu dener.

Han için ayrı, Safiye için ayrı endişelenen Gülben, ikisine de yardım etmek için kolları sıvar.