Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Siz misiniz gelinini üzen! Zuhal Topal’ın programına kaynana Pakize Hanım, stratejiyle damgasını vurdu!

Siz misiniz gelinini üzen! Zuhal Topal’ın programına kaynana Pakize Hanım, stratejiyle damgasını vurdu!

tarafından ker_def

Zuhal Topal’la Sofrada programının bu hafta yayınlanan bölümünün ilk gün yarışmacısı Sevim gelindi.

Kayınvalide Pakize Hanım, mutfakta bir hayli ter döken gelinine çok güveniyordu. Ancak masaya oturan diğer kayınvalideler, daha ilk günden acımasızca yaptıkları eleştirilerle düşük puanlar verdiler Sevim geline.

Televizyon Gazetesi Detay

Kayınvalide Pakize Hanım da yapılan bu haksızlık üzerine gittiği tüm masalarda strateji yaparak hep yemekleri eleştirdi ve gelinine gelen eleştirileri hafta boyunca dile getirerek onu savundu.

Son gün yarışmacısına da yine en düşük puanı verip hiç bir şeyi beğenmeyen Pakize Hanım, yaptığı strateji ile gelinini de finale taşımış oldu. Zuhal Topal’ın da 8 puan verdiği gelin, yarışmanın finalinde bir başka gelinle birinciliği paylaştı ama kayınvalidesinin de strateji yapmasıyla hakkını geç de olsa almış oldu!

Son gün neler yaşandı?

31 Aralık Pazartesi günü başlayan bu haftanın finali 4 Ocak Cuma günü İlayda hanım ve Neslihan hanımın ev sahipliğinde yapıldı.

Finale damgasını vuran isim yine Pakize hanım oldu.

31 Aralık Pazartesi günü Sevim hanım ile birlikte yarışan Pakize hanım, gelinine verilen puanlara bir hayli içerlemişti.

Hafta boyunca tüm gelinlerin yemeklerine acımasızca eleştiriler yapan Pakize hanım, 4 Ocak Cuma günkü finalde de yine yapacağı yaptı.

İzleyicilerin adeta sinir krizi geçirdiği anlarda Pakize hanımın, Neslihan hanım ile olan hesaplaşmasını masaya taşıdı.

Pakize hanımın, İlayda gelinin tüm emeklerini hiçe sayarak sırf Neslihan hanım ile hesaplaşmak için abartılı tavırlar sergilemesi programa yakışmayan anlardı.

İlayda gelin ile börek yapma çekişmesine bile giren Pakize hanım herkesi şaşkınlığa uğrattı.

Siz misiniz gelinini üzen! Zuhal Topal'ın programına kaynana Pakize Hanım, stratejiyle damgasını vurdu! 7

Haftanın agresif kayınvalidesi Pakize hanım yanında getirdiği yufkayı gösterdi. İlayda hanım ile böreği kendisinin daha hızlı yapabileceği didişmesine giren Pakize hanım, izleyicileri de sinir etmeyi başardı. Neslihan hanım bu duruma tepki gösterdi ve Pakize hanımın mutfağa gidip börek yapma isteğini kabul edemeyeceğini söyledi. Diğer kayınvalideler de Pakize hanıma tepki gösterdi. Zuhal Topal, masadaki bu gerginlik sırasında müdahale etmeyerek de dikkatleri üzerine çekti.

Pakize hanım, “İlk gün ben size söyledim Neslihan hedefim sensin dedim” şeklinde konuştu ve Zuhal Topal bu sözler üzerine kahkaha atmak ile yetindi. Neslihan hanıma iyice içlendiğini belirten Pakize hanım, gelen her yemeğe agresif eleştiriler yapmaya devam etti.

Salı gününden itibaren Cuma gününe kadar kendi gelinin verilen düşük puanların hesabını masada soran Pakize hanım, bu hafta izleyicileri sinir eden isim olarak kayıtlara geçti.

ZİL TAKIN OYNAYIN!

Final sırasında ise gelin Sevil hanım Pakize ve Neslihan hanıma kendisini aşırı derecede sinir ettikleri için zil hediye etti. Pakize hanım “Zil takın oynayın mesajı verdi” diye konuştu.. Neslihan hanım da Pakize hanım da bu durumu kabul etmeyerek, zili geri iade etti. Bu hediyelere Zuhal Topal’ın ‘Anlayan anladı’ yorumu da dikkatleri çekti.

BİR İLK GERÇEKLEŞTİ

Finalde ise 21’er puan alan İlayda ve Sevim hanım birlikte birinci oldu; 10 bin TL’lik büyük ödülü de paylaştı.

Cuma günü gelini İlayda’ya 9 puan veren Zuhal Topal birincinin belirlenmesine etki etti. Topal, güçlü menülerine karşın haksızlık yapılan iki gelini de birinci yaparak bir anlamda adaleti sağladı.