Ana sayfa Dizi Haberleri Sizce de bir gariplik yok mu? Sen Çal Kapımı dizisi ters köşeye mi hazırlıyor?

Sizce de bir gariplik yok mu? Sen Çal Kapımı dizisi ters köşeye mi hazırlıyor?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de yayınlanan romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı, bu hafta 28. bölümüyle ekranda olacak. Heyecanı arttırmak için 3 fragmanın arka arkaya verilmesi, izleyenleri ilk etapta çok mutlu etti. Özellikle yeni bölümde evlilik hazırlıkları yapan çiftin halleri, yaşanan eğlenceli anları izlemek için dizinin takipçileri Cumartesi’yi heyecanla bekliyor!

Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrolünde oynadıkları Sen Çal Kapımı dizisinde herkesin uzun süredir beklediği bir durumdu Eda ve Serkan’ın evlenmesi. Hamam partisi, kına gecesi, düğün öncesi eğlenceler derken fragmandaki görüntüler izleyiciyi iyice meraka sürüklüyor.

Kısa bir süre önce senaristi değişen dizide Eda ve Serkan’ın hiç sorunsuz bir şekilde evlenecek olmaları, başta herkesin fragmanla birlikte sevindiren bir gelişme olsa da bu durumda bir gariplik olduğunu düşünmeye başladı kimi izleyiciler!

Sizce de bir gariplik yok mu? Sen Çal Kapımı dizisi ters köşeye mi hazırlıyor? 11

Her fırsatta ortalığı karıştıran ve Eda ve Serkan’ı ayırmaya çalışan Balca ve babaannenin ortalarda olmayışı, Prens Seymen’in yokluğu, akıllara takıldı önce! Daha sonra Eda’nın “Artık bizi hiç bir şey ayıramaz” sözlerinin altında bir bit yeniği olduğunu hissetmeye başladı izleyici!

Dizinin yeni bölüm tanıtımdan sonra akılları karıştıran bazı soru işaretleri ortaya çıktı! İzleyiciler yaptıkları yorumlarda bu duruma dikkat çekerken, bir dizide iki sevgilinin bu kadar kolay bir araya gelemeyeceğini düşünüyor! Zira evlenirlerse, kavuşurlarsa hikaye biter mantığı geçerli hemen hemen tüm dizilerde!

23 Ocak Cumartesi akşamı ekrana gelecek olan 28. bölümde çok renkli sahneler yaşanacak. İzleyicisini ekrana kilitleyeceği belli yeni bölümün ama bakalım gerçekten Eda ve Serkan sorunsuz bir şekilde evlenebilecek mi?

İzleyip göreceğiz… İşte dizinin 28. bölümünden 3. fragman ve gelen yorumlardan bazıları…

Sizce de bir gariplik yok mu? Sen Çal Kapımı dizisi ters köşeye mi hazırlıyor? 12

Sizce de bir gariplik yok mu? Sen Çal Kapımı dizisi ters köşeye mi hazırlıyor? 13

Sizce de bir gariplik yok mu? Sen Çal Kapımı dizisi ters köşeye mi hazırlıyor? 14

Sizce de bir gariplik yok mu? Sen Çal Kapımı dizisi ters köşeye mi hazırlıyor? 15

28. bölüm özeti:

Kınada olanlar Eda ve Serkan’ı yıldırmaz. Ama Semiha Hanım için bazı şeyleri değiştirir.

Eda ve Serkan düğün hazırlıklarıyla uğraşırken Serkan işleri aksatmadan sürdürmeye çalışır. Onlara yardım etmek isteyen Aydan ve Ayfer düğün organizatörüyle birlikte ikisi için de işleri zorlaştırmaya başlar. Aileler arasındaki farklar bir yandan, kısa zamana sıkışan hazırlıklar diğer yandan Eda ve Serkan üzerinde gerginlik yaratır.

Erkeklerin bekarlığa veda tatiline çıkmaya karar vermesi kızları sinirlendirir ve onlara bir sürpriz yapmaya karar verirler.Bu sırada şirkette gözden kaçan ve aksayan iş problemlerinin başlarına açacağı sorunlardan habersiz eğlenen Eda ve Serkan’ı düğün günü bekleyen birden fazla sürpriz vardır.