Ana sayfa Dizi Haberleri Müjgan’ın büyük gafı! Bir Zamanlar Çukurova’da güldüren sahne!

Müjgan’ın büyük gafı! Bir Zamanlar Çukurova’da güldüren sahne!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – atv’nin sevilen dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova, dün akşam 80. bölümüyle ekrana geldi. Diziden ayrılan oyuncuların ardından yeni isimler de katılmaya devam ediyor. Son gelen isim ise Hande Soral oldu. Ümit isimli bir karakteri oynayacağı biliniyordu ama tam olarak kim olduğu ve Adana’ya neden geldiği bilinmiyordu!

Yeni bölümü izleyenleri hayli şaşırtan anlar yaşandı! Şaşkınlık içinde kalanlardan birisi de Müjgan’dı. Ümit, hastaneye gelip Başhekim olan Müjgan’ın odasına girdi. Müjgan onu yeni gelen laborant sanıyordu. Yeni bir başhekimin geleceğini ve isminin de Ümit olduğunu öğrenmişti ama bir erkek olduğunu düşündüğü için tahmin edemedi.

Ümit’i oynayan Hande Soral’ın diziye gelmesi merakla bekleniyordu. Hande Soral’ın Demir ile bir ilişki yaşayacağı düşünülüyordu. Ancak ortaya çıkan gerçekler bambaşka planların olduğunu gösterdi!

Bu arada en büyük şaşkınlıklardan birisini de Müjgan yaşadı! Başhekim olduğu hastaneye gelen Ümit’i, laborant sanırken, yeni bir başhekimin geleceğini söylerken karşısındaki kişinin o kişi olduğunu bilmeden konuştu.

Müjgan'ın büyük gafı! Bir Zamanlar Çukurova'da güldüren sahne! 7

Ümit’e “Nasıl bir bağlantısı varsa böyle bir atama yapılmış” sözleriyle büyük faka bastığını da bir kaç dakika içinde gördü! Ümit’in hastanenin yeni başhekimi olarak Adana’ya gelmiş olması da izleyici için büyük bir ters köşeydi!

Müjgan ve Ümit’in karşılaştıkları anlarda yaşananlar ise izleyiciyi de Ümit’i de gülümsetti. Zira karşısındaki kişinin yeni başhekim olduğunu bilmeden konuşan Müjgan, adeta pot kırdı! Yaptığı gafları sonradan anladı ama iş işten geçmişti!

Bir kaç gün içinde yeni bir başhekimin geleceğini ve kendi kurduğu düzenin bozulacağını söyleyen Müjgan’a Ümit, “Neden bozulsun ki canım? Nasıl biriymiş ki bu yeni başhekim?” sözleriyle bıyık altından gülümsüyordu. Hiç tanışmadığını, bilmediğini söyleyen Müjgan’a Ümit, “Siz üzülmüşsünüz belli ki yani seviyorsunuz sanırım başhekim olmayı” sözlerinden sonra Müjgan da asıl potu kırdı!

“Çok çalışmıştım. Çok emek vermiştim. İnsanlar da memnundu bildiğim kadarıyla ama yeni başhekimin nasıl bir bağlantısı varsa böyle bir atama yapılmış oldu. Melek Yavuz’du değil mi adınız?” diyen Müjgan, içeri giren kişinin “Ümit Hanım ile tanışmışsınız sanırım” sözleri üzerine yaptığı gafı hatırlayıp kalakaldı!

İşte Müjgan ve Ümit’in ilk karşılaştıkları o anlar: