Ana sayfa Sosyal Medya Sizce de birbirlerine çok yakışmadılar mı? İlayda Alişan ve Burak Yörük yeni favori dizi çifti olma yolunda!

Sizce de birbirlerine çok yakışmadılar mı? İlayda Alişan ve Burak Yörük yeni favori dizi çifti olma yolunda!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İlayda Alişan ve Burak Yörük ikilisi ilk kez bir araya geldi. Kanal D’nin kendi iç bünyesinde hazırlanan Seversin isimli romantik komedi dizisi iki genç oyuncuyu bir araya getirdi. İki genç oyuncunun buluşması da sosyal medya platformlarında hareketliliğe yol açtı.

İlayda Alişan, bugüne kadar ilk kez romantik komedi deneyimi yaşayacak. Şimdiye kadar dram projelerindeki başarılarını izlediğimiz oyuncu, bu sefer izleyenleri eğlendiren sahnelerle ekranda yer alacak. Burak Yörük ise bu sezon Aşk Mantık İntikam dizisiyle birlikte romantik komedi deneyimleri yaşadı…

Sizce de birbirlerine çok yakışmadılar mı? İlayda Alişan ve Burak Yörük yeni favori dizi çifti olma yolunda! 8

İki genç oyuncunun hayranları uzun süredir sosyal medyada nasıl bir uyum sağlayacakları yolunda paylaşımlar yapıyordu. İkilinin dizide buluştuğunun ortaya çıkmasının ardından sosyal medya platformlarında çok olumlu yorumlar yapıldı. İki genç oyuncuya verilen destek, okuma provalarından yansıyan ilk pozların ardından arttı. Sosyal medya kullanıcıları yeni favori çifti olma yolunda hızla ilerlediklerini düşünüyor.

Sizce de birbirlerine çok yakışmadılar mı? İlayda Alişan ve Burak Yörük yeni favori dizi çifti olma yolunda! 9

Seversin isimli yeni dizinin hikayesinde genç kızların romantik prensi, oyuncu Tolga Tuna ile güzeller güzeli Asya’nın aşk hikayesini ekrana gelecek. Yani Burak Yörük yeni dizide Tolga karakteri ile bir dizi yıldızı olarak hayranlarının karşısına çıkacak.

Tolga ve Asya karakterlerinin yaz aylarında sosyal medyanın en çok konuşulan dizi çifti olması da kimseyi şaşırtmayacaktır. Hayranları iki oyuncuyu da ekranda izlemeyi özlediklerini belirten yorumlarla sosyal medyada büyük bir etkileşim dalgası yarattı. Seversin dizisi daha başlamadan bile çok geniş bir hayran kitlesinin ilgisini çekmeyi şimdiden başardı.

Sizce de birbirlerine çok yakışmadılar mı? İlayda Alişan ve Burak Yörük yeni favori dizi çifti olma yolunda! 10

Ön hazırlıkları devam eden dizi için ekip yakında sete çıkacak. Dizinin Haziran ayı içinde ilk bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkması bekleniyor.

Etkili bir oyuncu kadrosu da oluşturuldu. Nergis Kumbasar, Zeynep Kankonde, Ozan Dağgez, Ergül Miray Şahin, İlkin Tüfekçi, Ceren Topçu, Hazal Benli, Atakan Yılmaz, Yiğit Dikmen, Elif Çapkın, Nihayet Şahin, Halil İbrahim Kurum, Yağmur Gurur ve Ceren Taşçı dizide yer alan diğer isimler olarak öne çıkıyor.