Ana sayfa Dizi Haberleri Alparslan setinde çok yorulan Barış Arduç’un dizi maratonu sezon finaliyle de bitmeyecek!

Alparslan setinde çok yorulan Barış Arduç’un dizi maratonu sezon finaliyle de bitmeyecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Alparslan dizisiyle bu sezona damgasını vuran Barış Arduç, tam da hayranlarının arzu ettiği gibi çok etkili bir yapımla tekrar televizyonlara döndü. TRT1’de yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde çok başarılı bir performans ortaya koyan oyuncu, karizmasıyla da sevenlerini mest etmeye devam ediyor.

Büyük Selçuklu Devleti’nin güçlü hükümdarı Alparslan’ın hayatının anlatıldığı dizinin 3 sezon olarak planlandığı konuşuluyor. İlk sezonu 30 Mayıs’ta yayınlanacak olan 27. bölümle birlikte tamamlanacak olan dizi, gelecek sezonda da ekrandaki yerini almaya devam edecek.

Barış Arduç, Alparslan karakteri ile yeni serüvenlere çıkarken, yanında Fahriye Evcen olacak mı? Akça Hatun karakterinin diziye devam edip etmeyeceği belli değil. Fahriye Evcen’in anlaşması bitti ve henüz yapımcı ile anlaşma yenilemedi. Bu durum da bir ayrılığın olabileceğine işaret ediyor.

Barış Arduç ise Alparslan dizisinin sezon finalinin ardından kısa bir dinlenme sürecinin ardından yeniden sete çıkmak durumunda kalacak. Alparslan dizisi için sezon boyunca çok yoğun bir tempoda çalışan oyuncu, yaz döneminde ise çok sevilen Kulüp isimli Netflix dizisinin ikinci sezonu için kamera karşısına geçecek.

Alparslan setinde çok yorulan Barış Arduç'un dizi maratonu sezon finaliyle de bitmeyecek! 1

Gökçe Bahadır ve Salih Bademci’nin de etkili oyunculukları ile beğeni topladığı Kulüp dizisinin ilk sezonu sadece Türkiye’de değil, birçok ülkede büyük çıkış yaptı… Dizinin bir bölümü içen 650 bin dolar gibi Türkiye için rekor sayılabilecek bir maliyet ortaya çıkıyor.

Netflix’in bu maliyetleri o kadar yüksek bulmadığı, Batılı ülkelerdeki muadillerin bir bölümünün birkaç milyon dolar olabildiği de eleştirmenler tarafından aktarılıyor.

Kulüp dizisinin ikinci sezonu için de yoğun bir hazırlık yapıldığı biliniyor. Barış Arduç, Alparslan projesinin ara vermesinin ardından bu sefer Kulüp için sete çıkacak. Ancak oyuncunun Kulüp dizisinin de uzun sürmesi beklenen ikinci sezon çekimlerinden sonra fazla ara veremeden, yani tam olarak dinlenemeden yeniden Alparslan dizisinin 2022-2023 sezonundaki yeni bölümleri için sete çıkması bekleniyor.