Ana sayfa Güncel Haberler Size ‘eyvah’ dedirten bize ne yapar? Masumlar Apartmanı oyuncuları bile kalakaldı!

Size ‘eyvah’ dedirten bize ne yapar? Masumlar Apartmanı oyuncuları bile kalakaldı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi, 9 Mart Salı akşamı 25. bölüm ile izleyenleri bir hayli sarsacak! Yayınlandığı günden beri büyük dikkat çeken dizinin yeni bölüm fragmanı dün yayınlandı ve izleyenler, yeni bölümde iplerin kopacağı sahneyi görünce çok şaşırdı!

Başrollerinde Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın yer aldıkları Masumlar Apartmanı dizisinde, Safiye ve İnci arasında büyük bir kavga yaşanıyor.

Safiye delirmiş vaziyette İnci’ye bağırırken, sonunda sakinliğini koruyamayan ve çıldıran İnci de çığlık çığlığa bağırmaya başlıyor. İşte tam o anda Safiye, İnci’ye bir tokat atıyor!

Normalde kimseye dokunamayan Safiye’nin bu hareketi herkesi şaşkına çevirirken, evdeki herkes için iplerin koptuğu bu an dehşetle izlenecek. Bu noktadan sonra Safiye ve İnci’nin ilişkileri gittikçe gerilirken, Han ile İnci arasında da bir uçurum açılacak!

Yani yeni bölümde izleyiciyi çok ilginç gelişmeler bekliyor! Dizini fragmanının yayınlanmasının ardından izleyiciler sosyal medyada pek çok yorum yapmaya başladılar bile.

Heyecanla beklenen yeni bölüm öncesinde oyunculardan da instagram hesapları aracılığıyla mesajlar geliyor. Dizinin Safiye, İnci ve Gülben’ini oynayan Merve Dizdar, Ezgi Mola ve Farah Zeynep Abdullah, yaptıkları paylaşımlarla diziye merakı iyice arttırdılar.

İşte 3 oyuncunun fragmanı görünce tepkileri…

Size 'eyvah' dedirten bize ne yapar? Masumlar Apartmanı oyuncuları bile kalakaldı! 27

Size 'eyvah' dedirten bize ne yapar? Masumlar Apartmanı oyuncuları bile kalakaldı! 28

Size 'eyvah' dedirten bize ne yapar? Masumlar Apartmanı oyuncuları bile kalakaldı! 29