Ana sayfa Sosyal Medya Yakında Türkiye’deki yayınına başlayacak HBO Max hangi ünlü isimle anlaştı?

Yakında Türkiye’deki yayınına başlayacak HBO Max hangi ünlü isimle anlaştı?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türkiye’de Netflix’in hükümdarlığı çok yakında büyük tehlikeye girecek. Bugüne kadar Türk alternatifleri dışında rakibi bulunmayan Netflix’e iki büyük rakip geliyor. Disney Plus ve HBO Max. Disney Plus Türkiye’nin en ünlü isimleriyle arka arkaya anlaşma imzalarken HBO’nun da çok ünlü bir isimle anlaştığı söyleniyor.

Disney Plus, Türkiye pazarına girişini çok agresif bir stratejiyle sürdürüyor. Platform bugüne kadar Türkiye’nin en ünlü oyuncu ve yönetmenleriyle arka arkaya anlaşmalara imza attı. Yine Türkiye pazarına girmeye hazırlanan HBO Max ise çok sessiz.

Ancak HBO Max’in de Türkiye’nin ünlü bir ismiyle anlaşma imzalandığı söyleniyor. Milliyet gazetesi köşe yazarı Sina Koloğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Türkiye pazarına girecek HBO Max’in Mahsun Kırmızıgül’le anlaştığının söylendiğini belirtti.

Yakında Türkiye’deki yayınına başlayacak HBO Max hangi ünlü isimle anlaştı? 8

Aslında bir şarkıcı olan Mahsun Kırmızıgül daha sonra oyunculuk ve yönetmenliğe soyunarak bugüne kadar Beyaz Melek, Güneşi Gördüm, Mucize gibi çok iş yapan dokuz filme imza attı. Mahsun Kırmızıgül, oyunculukla başladığı dizi dünyasında ise 2011 yılında çekilen Hayat Devam Ediyor isimli diziyle yönetmenlik yapmaya başladı. Kırmızıgül en son 2012 yılında Babalar ve Evlatlar isimli diziyi yönetti.

HBO Max’in aksine Disney Plus ise Türkiye pazarına çok sert girmeye hazırlanıyor. Bugüne kadar Engin Akyürek, Can Yaman, Aras Bulut İynemli, Hande Erçel, Demet Özdemir gibi çok başarılı isimlerle anlaşma imzalayan Disney Plus’ın ağustos ayında Türkiye’deki yayın hayatına başlanacağı söyleniyor.

Yakında Türkiye’deki yayınına başlayacak HBO Max hangi ünlü isimle anlaştı? 9

Kısa süre önce Akşam gazetesi köşe yazarı Barış Kocaoğlu, Disney Plus’ın oyunculara ödediği ücretleri köşesine taşımış ve rakamların büyüklüğünü gözler önüne sermişti. Kocaoğlu köşesinde şöyle yazmıştı:

“Listeye bir bakalım: Şahan Gökbakar’la özel bir anlaşma yapılmış. Oyuncu, Recep İvedik serilerinin devamını platform için yapacak. Anlaşma için tam 10 milyon dolar yani 140 milyon TL’den daha fazla para aldığı konuşuluyor. Oyuncular içinde en yüksek ücreti Halit Ergenç alacakmış. Bölüm başı 500 bin dolar alacağı konuşuluyor. Yani 7 milyon TL hatta daha fazlası.

Hande Erçel ve Demet Özdemir’in bölüm başı ücretleri 150 bin dolar olacakmış. Yani 2 milyon 203 bin TL. Aras Bulut İyinemli, Kenan İmirzalıoğlu, Pınar Deniz, Yılmaz Erdoğan gibi isimler çok daha fazla alacaklar.”