Ana sayfa Dizi Fragmanları Sol Yanım dizisinde aşktan ayakları yerden kesildi!

Sol Yanım dizisinde aşktan ayakları yerden kesildi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarında izleyicilerle Perşembe günleri buluşmakta olan Sol Yanım dizisinde Tolga Mendi ile Özge Yağız başrollerde yer alıyor. Hikayesi ve başarılı oyunculuk performanslarına rağmen dizinin hak ettiğinde daha düşük reytingler aldığı da birçok kişi tarafından ifade ediliyor.

İlk 6 bölümlük performansı ile özellikle gençlerin ilgiyle izledikleri Sol Yanım dizisinde, Yemin’den sonra Özge Yağız’ın etkili performansı da dikkatlerden kaçmadı. Yemin’de Reyhan karakteriyle 2 sezon içinde büyük dikkat çeken Yağız, Sol Yanım’da da iyi bir oyunculuk sergiliyor ve hayran kitlesini de her geçen gün artırıyor.

Tolga Mendi ile Özge Yağız ikilisi de güçlü bir partner olarak gözükmekte… Sol Yanım dizisinin yeni yönetmeni Barış Yöş’ün yönetiminde daha etkili sahnelerle ekrana gelmeye başladı. 7. yeni bölümde de bu etkili sahnelerde bolca bulacaksınız.

Hikayesiyle de etkileyen dizide Selim ve Serra arasında yaşanacaklar ve onların etrafında gelişen olaylar yine sizleri şaşırtacak. Sol Yanım dizisinin 7. bölüm fragmanını videoda bulabilirsiniz.

İşte yeni bölümde yaşanacakların detayı:

Selim ve Serra, ekrana gelen altıncı bölümde yanlış anlaşılmaları çözerek yeniden sevgili oldular. Tüm müdahalelere rağmen aşk galip geldi ve Selim doğum gününe Serra ile birlikte katıldı.

Serra’nın bir sürpriz yapıp Selim’in doğum gününe katılması ise olay oldu. Gecenin en güzel kızı olarak tüm bakışları üzerinde toplayan Serra, Kutlusay Ailesi ile de tanıştı. Kutlusay ailesi Selim’in aşktan ayaklarının yerden kesildiğini görünce hem şaşırdı hem de nihayet Selim’in yüzünün gülmesine sevindi. Aşklarını gözler önünde yaşayan çiftin mutluluğu özellikle Biricik ve Burak’ı çileden çıkardı.