Ana sayfa Sosyal Medya Sol Yanım dizisinin gerçek final sebebini Cansel Elçin açıkladı!

Sol Yanım dizisinin gerçek final sebebini Cansel Elçin açıkladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Zeynep Tuğçe Bayat ile evli olan ünlü oyuncu Cansel Elçin, 12.bölümü ile final kararı alınan Sol Yanım dizisinde İhsan karakterine hayat verdi. 3 yıla yakın ayrılığın ardından yeniden dizi setlerine dönerek hayranlarını mutlu eden oyuncu, maalesef bir dizisine daha veda etmek durumunda kalıyor.

Cansel Elçin, Sol Yanım dizisiyle ilgili açıklama yaptı. Final kararı alınan dizi için, “Çok güzel bir diziydi. Şu ana kadar en güzel ekiplerden bir tanesi ile çalıştım. Yönetmenlerimiz Serdar Gözelekli, Barış Yöş olsun ve yapımcı. Çok çok iyiydi. Partnerlerimle de çok iyi anlaştım. Üzgünüm” diye konuştu.

Sol Yanım dizisinin final yapmasına çok üzüldüğü her halinden belli olan Cansel Elçin, “Demek ki böyleymiş. Her zaman bu kadarmış diye bakıyorum. Ama keyifliydi. Bu proje gider başka proje başlar” dedi.

Dizi finallerinin oyuncularla alakası olmadığını, dönemin de değiştiğini anlatan Elçin, “Önemli olan bir konsept, hikaye… İnsanların alışkanlıkları var. Başka dizileri izliyor. Değiştirmek istemiyor. Bir sürü nedenler var, doneler var. Onlar bizim elimizde olmayan şeyler” ifadelerini kullandı.

Sol Yanım dizisinin gerçek final sebebini Cansel Elçin açıkladı! 7

Sosyal medyada ünlenen isimlerinde dizilerde rol alabileceğini, sonuçların önemli olduğunu hatırlatan usta oyuncu, ön yargılarının olmadığını ifade etti. Dizi setinde uzun vadeli olmanın önemli olduğuna değinin Cansel Elçin, bu noktada herkesin oyunculuk mesleğini yapamayacağını ama oyuncu olarak bazı projelerde yer alabileceğine değindi.

Cansel Elçin’in eşi Zeynep Tuğbe Bayat ile birlikte rol aldığı, Özcan Deniz’in Senkron isimli dizisi de yakında Gain platformunda izleyicilerle buluşacak. Mini dizi paralel evreni anlatıyor ve elde çekilen bir yapıma göre de oldukça profesyonel bir iş olarak dikkatleri çekecek.