Ana sayfa Dizi Haberleri Son dakika kararı Biran Damla Yılmaz’ın hevesini kursağında bıraktı!

Son dakika kararı Biran Damla Yılmaz’ın hevesini kursağında bıraktı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemin başarılı oyuncularından Biran Damla Yılmaz halen Fox TV’nin en uzun soluklu dizisi Yasak Elma’da Kumru karakteriyle ekrana geliyor. Güzel oyuncu kısa süre önce yeni projesini belirlemişti. Ancak son dakikada alınan bir karar Biran Damla Yılmaz’ın hevesini kursağında bıraktı.

Henüz 24 yaşındaki yetenekli oyuncu dizi dünyasına Kırgın Çiçekler ile adım atmıştı. Baraj dizisinde canlandırdığı Nehir karakteriyle de dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Başarılı oyuncu en son sezonunda Yasak Elma’nın oyuncu kadrosuna katılmıştı.

Başarılı oyuncunun geçen hafta, 14 Haziran’da Türkiye’deki yayınına başlayacak olan Disney Plus için çekilecek Siyaha Bulaşan Kadınlar dizisiyle anlaştığı açıklanmıştı. Med Yapım tarafından çekilecek olan dizi Büşra Cebe’nin aynı adlı romanından uyarlanacaktı. Bu dizi Biran Damla Yılmaz’ın kariyerinde büyük bir adım olacaktı.

Son dakika kararı Biran Damla Yılmaz’ın hevesini kursağında bıraktı! 7

Ancak birkaç gün önce ortaya çıkan bir karar Biran Damla Yılmaz’ın hevesini kursağında bıraktı. Zira yapılan açıklamaya göre Siyaha Bulaşan Kadınlar dizisi 2023 yılına ertelenmişti. Bu kararın, platformun ilk yılında eğlence programlarına ağırlık vermek istemesi nedeniyle alındığı belirtildi.

Dolayısıyla Biran Damla Yılmaz, kariyerinde büyük bir fırsat olacak bu dizi için bir süre daha beklemek zorunda. Tabii dizinin çekileceği dönem, Biran Damla Yılmaz’ın programına uyarsa. Oldukça iddialı dizinin genç oyuncunun kariyerinde büyük bir adım olacağı tahmin ediliyor.

Altı kadın karakterin bulunduğu dizi için Beren Saat, Tuba Büyüküstün ve Cansu Dere’ye teklif götürülmüştü. Ancak ünlü oyuncular teklifi kabul etmemişti. Bu üç güçlü isim teklifi reddedince şans Biran Damla Yılmaz’ın kapısını çalmıştı.