Ana sayfa Dizi Haberleri atv’nin Adı Sevgi dizisinin finale doğru gittiğini gösteren gerçeklik!

atv’nin Adı Sevgi dizisinin finale doğru gittiğini gösteren gerçeklik!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları yayınlanmakta olan Adı Sevgi isimli yeni dizinin durumu hiç de iyi gözükmüyor. Ramazan ayının başlaması ile birlikte televizyon izleme oranlarının da düşmeye başlaması birçok diziyi kötü etkiliyor… Özellikle de zorlukla ayakta duran diziler için durum daha da kötü bir noktayı işaret ediyor.

Bu dizilerden birisi de Adı Sevgi… 10 Nisan Pazar akşamı 5. yeni bölümü yayınlanan dizinin durumu reytinglere bakıldığı zaman hiç de iyi görünmüyor. Adı Sevgi dizisi başladığı günden bu yana AB ve ABC1 gruplarındaki izleyicilerin ilgisini pek çekemedi. Ancak dizinin tüm kişiler kategorisinde güçlü bir destekçi grubu bulunuyor.

Adı Sevgi dizisinin ilk 4 bölümü tüm kişiler kategorisinde ortalamanın biraz üzerinde gelen reytingler ile umut vaat ediyordu. Ancak beşinci bölümde bu dayanak noktasında da ciddi bir sıkıntı ortaya çıktı. Tüm kişiler kategorisinde ortalamanın bir hayli altına gelen Adı Sevgi dizisi, AB ve ABC1 performanslarıyla da atv’nin kabul edemeyeceği kadar düşük bir noktaya geriledi.

Gizem Güneş ve Yunus Emre Yıldırımer’in başrollerinde yer aldığı ve bir umut hikayesi olarak öne çıkan Adı Sevgi, ne yazık ki, reytingler noktasında beklentilerin çok altında kaldı.

Dizinin beşinci bölümü tüm kişilerde yedincilik elde ederken, AB’de ise on yedinci sırada yer alabildi. ABC1 grubunu on birinci olarak tamamlayan atv dizisi için reytinglerin düşüklüğü bir final ihtimalini çok güçlendirdi.

Birçok televizyon kanalı için böyle düşük oranlarla bir diziyi sürdürmek büyük zarar yaşanması anlamına geliyor ve reytingler düzelmezse de kanallar diziyi yayından kaldırmak durumunda kalıyor. Adı Sevgi için de bu ihtimalin belirdiğini söylemek gerekiyor.