Ana sayfa Dizi Haberleri Akıncı ve 4NK1 projelerinin başarılı ismi Atakan Hoşgören’e başrol fırsatı çıktı!

Akıncı ve 4NK1 projelerinin başarılı ismi Atakan Hoşgören’e başrol fırsatı çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2017 yılında setlere adım atan genç oyuncu Atakan Hoşgören, 4N1K sinema filmi ve ardından yayınlanan dizi versiyonu ile öne çıkan isimlerden birisi oldu. Bu projede Ali Tekelioğlu karakterini canlandıran oyuncu, başarılı bir iş ortaya koydu.

Atakan Hoşgören’i birçok dizi hayranı Akıncı dizisindeki Murat rolüyle de hatırlayacaktır. 20 bölüm süren dizinin tamamında yer alan oyuncu, bu sezonun başlarında ise Star TV’de yayınlanan Sana Söz isimli dizide yor almıştı. Umut karakteriyle izleyicilerin karşısına çıkan Atakan Hoşgören, şimdi de yeni bir dizi için hazırlıklara başladı.

4N1K projesinin de yapımcısı olan Fabrika Yapım tarafından yeni bir televizyon dizisi hazırlanıyor. Atakan Hoşgören de firma tarafından yeni dizinin başrol erkek oyuncusu olarak seçildi. Genç oyuncunun önemli bir dizide başrolde yer alacak olması kariyeri adına önemli bir ilerleme olarak gözüküyor.

Akıncı ve 4NK1 projelerinin başarılı ismi Atakan Hoşgören'e başrol fırsatı çıktı! 15

Murat Onbul’un yönetmenliğini yapacağı yeni dizi için oyuncularla görüşmeler devam ediyor. İçimizdeki Ateş isimli yeni dizinin hikayesini ise Nimet Erdem ve Veli Kaya yazıyor. Dizinin bir gençlik yapımı olması bekleniyor.

Atakan Hoşgören, 1999 yılında İstanbul’da doğdu ve son dönemin öne çıkan genç yeteneklerinden birisi olarak görülüyor. Yeni dizinin de oyuncunun kariyerinde önemli bir ilerleme sağlaması bekleniyor. Sinema filmleri ve dizilerin yanı sıra reklamlarda da oynayan oyuncu, bir dönem modellik de yaptı. Sporcu geçmişi de olan oyuncu, Doğuş Üniversitesi İngilizce İşletme bölümünü bitirdi.