Ana sayfa Dizi Haberleri Son dizisiyle hüsran yaşayan Toprak Sağlam, çok iddialı bir diziyle dönüyor!

Son dizisiyle hüsran yaşayan Toprak Sağlam, çok iddialı bir diziyle dönüyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi dünyasının sessiz ama sağlam adımlarla ilerleyen isimlerinden biri Toprak Sağlam. Bugüne kadar rol aldığı dizilerde ortaya koyduğu oyunculuğuyla dikkatleri çeken Sağlam’ın en son projesi Kahraman Babam reytinglerde bir türlü başarı elde edememişti. Ancak Sağlam, şimdi çok daha iddialı bir diziyle ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Müjdat Gezen Sanat Merkezi (MSM) Konservatuvarı tiyatro bölümünden birincilikle mezun olan 36 yaşındaki Sağlam, oyunculuğu ödülle tescillenmiş bir sanatçı. Sağlam, 2008 yılında çekilen Gökten Üç Elma Düştü filmindeki rolüyle 20.Ankara Uluslararası Film Festivali’nde “Umut Veren Yeni Kadın Oyuncu” ödülüne layık görülmüştü.

Dizi dünyasına 2005 yılında İlk Göz Ağrısı adlı diziyle adım atan Sağlam, Kuzey Rüzgarı, Hicran Yarası, Yerden Yüksek, Kara Ekmek gibi dizilerde yer aldı. Oyuncu en büyük çıkışını ise 2016 yılında yayınlanan Bodrum Masalı isimli diziyle yaptı.

Son dizisiyle hüsran yaşayan Toprak Sağlam, çok iddialı bir diziyle dönüyor! 7

Bodrum Masalı’nın ardından Mehmed: Bir Cihan Fatihi, Güvercin ve Şeref Sözü dizilerinde rol alan Toprak Sağlam en son Kahraman Babam isimli diziyle ekrana gelmişti. Ancak dizi ekrana gelmeye başladığı ilk bölümden itibaren çok kötü reytingler alınca sekizinci bölümüyle final yapmıştı.

Toprak Sağlam şimdi çok iddialı bir dizi olan Elkızı ile ekrana dönüyor. Fox TV ekranında 23 Ekim Cumartesi akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan Elkızı isimli dizinin başrollerini Sevda Erginci ve İsmail Ege Şaşmaz paylaşıyor.

Çekimleri Muğla’da devam eden Elkızı dizisinin yapımcılığı NTC Medya’ya ait. Yönetmenliğini Feride Kaytan’ın üstlendiği diizinin hikayesini ise Hilal Yıldız yazdı. Elkızı’nda ayrıca Fikret Kuşkan, Sedef Avcı, Fırat Doğruloğlu, Macit Koper gibi önemli oyuncular da yer alıyor.