Ana sayfa Sosyal Medya Naz Çağla Irmak, Sarp Levendoğlu ile ilişkisi hakkında ilk kez konuştu!

Naz Çağla Irmak, Sarp Levendoğlu ile ilişkisi hakkında ilk kez konuştu!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2015-2018 yılları arasında yayınlanan Kırgın Çiçekler dizisinde canlandırdığı ‘Kader’ karakteriyle genç yaşında meşhur olan oyuncu Naz Çağla Irmak şimdi karşımıza tiyatro sahnesinde Juliet olarak çıkımaya hazırlanıyor.

Genç oyuncu son günlerde meslektaşı Sarp Levendoğlu’yla yaşadığı aşkla da gündeme gelmişti. Hürriyet Gazetesi’nden Hakan Gence’ye röportaj veren Naz Çağla Irmak aşka bakışı ve yeni aşkıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Naz Çağla Irmak, Sarp Levendoğlu ile ilişkisi hakkında ilk kez konuştu! 8

Saçlarımı kestirdikten sonra daha kadınsı görünüyorum diyen Naz Çağla Irmak, “Juliet’in çocuksuluğu bende de var. Fakat Juliet’in dış dünyaya karşı olan bilgisizliği bende yok, bilmekten kastım da şu; o sadece dadısını tanıyor ve dış dünyadaki gözü o. Ben o kadar değilim. Bunun yanı sıra aşk onu olgunlaştırıyor. Aşk beni de olgunlaştırıyor” dedi.

Naz Çağla Irmak aşkın tanımını da şu sözlerle yaptı; “Hastalık gibi bir şey ama güzel bir hastalık. İnsanı duygusal doyuma taşıyor. Mesela ben âşık olduğumda tok hissediyorum, kilo veriyorum. Avuçlarım terler. Acayip bir his”

Oyuncu, ‘Aşk sizce masum bir şey mi tehlikeli bir takıntı mı?’ sorusuna, “Şu an masum olan kısmını yaşıyorum. Tehlikeli bir takıntıya dönüşmesini istemem” yanıtını verdi.

Naz Çağla Irmak, Sarp Levendoğlu ile ilişkisi hakkında ilk kez konuştu! 9

Bir süredir meslektaşı Sarp Levendoğlu ile birlikte olan Naz Çağla Irmak ilişkisi hakkında ki sorulara ise,  “Birlikteliğimiz heyecanlı ve keyifli gidiyor” yanıtını verdi.

Saçlarını kestirdikten sonra kendisini daha kadın hissettiğini belirten oyuncu, “Çoğu insan saçını kestirince maskülen mi görüneceğim diye düşünür ama ben gerçekten daha seksi hissettim” dedi.

Tiyatro sahnesinde  Naz Çağla Irmak’ın ‘Juliet’e  Deniz Can Aktaş’ın ‘Romeo’ya, hayat verdiği Romeo ve Juliet’de  ikiliye Ayberk Aladar, Barış Gönenen, Başak Kıvılcım Ertanoğlu, Can Avcı, Ceren Boz, Erdem Akakçe, Ertuğrul Gümrükçüoğlu, Hülya Gülşen, Onur Tanyeri, Sinan Gülşen ve Ümit Erlim eşlik ediyor. Oyun, DasDas’ta tiyatro izleyicisiyle buluşuyor.