Ana sayfa Dizi Haberleri Son iki dizisiyle büyük hüsran yaşayan Elçin Sangu yeni sezonda ekrana dönüyor mu?

Son iki dizisiyle büyük hüsran yaşayan Elçin Sangu yeni sezonda ekrana dönüyor mu?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Elçin Sangu, romantik komedi türündeki Kiralık Aşk dizisiyle kariyerininin en büyük çıkışını yapmış, adını dünyaya duyurmuştu. Ancak Sangu, ondan sonraki dizilerinde hep hüsran yaşamıştı. En son rol aldığı Yalancılar ve Mumları ile reyting dünyasına çok sinirlenen Sangu’nun yeniden ekrana döneceği konuşuluyor.

Oyuncu Elçin Sangu 2015-2017 yıllarında Star TV’de yayınlanan ve Barış Arduç ile başrolü paylaştığı Kiralık Aşk dizisiyle sadece Türkiye’de değil dünyada da büyük bir hayran kitlesine kavuşmuştu. Ondan sonra rol aldığı her iki dizi de oyuncu için büyük hüsran oldu.

Sangu en son geçen kış sezonu Yalancılar ve Mumları isimli diziyle Fox TV ekranında izleyiciyle buluştu. Ancak Med Yapım imzalı Yalancılar ve Mumları dizisi de 5 bölüm sonra ekrana veda etti. Hatta Sangu, bu hayal kırıklığından sonra kızgınlığını dile getirerek setlerde bir süre uzak duracağı mesajını vermişti.

Son iki dizisiyle büyük hüsran yaşayan Elçin Sangu yeni sezonda ekrana dönüyor mu? 7

Bir süre setlere ara veren ve ortalarda görünmeyen Sangu’yu hayranları çok özledi. Birkaç ay önce başarılı oyuncunun adı Disney Plus projesiyle anılsa da bu konuda da bir ilerleme sağlanamadı. Ancak güzel haber nihayet geldi.

İddiaya göre uzun süredir setlerden uzak olan Elçin Sangu, bu kış sezonunda Star TV ekranında olacak. Elçin Sangu’nun Star TV için çekilecek Çöp Adam isimli dizide başrolü Uraz Kaygılaroğlu ile paylaşacağı belirtiliyor.

Uraz Kaygılaroğlu halen Disney Plus için çekilen ve başrolünü Pınar Deniz’le paylaştığı Avcı dizisinin çekimleri için sette. Her ne kadar henüz kesin bir açıklama yapılmasa da Elçin Sangu ve Uraz Kaygılaroğlu isimlerinin partner olma ihtimali şimdiden büyük bir heyecan yaratmış durumda.