Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Onur Buldu çok özel bir günde çocuğunun yüzünü gösterdi!..

Oyuncu Onur Buldu çok özel bir günde çocuğunun yüzünü gösterdi!..

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Papatyam dizisindeki ‘Yusuf’ karakteri ile dikkat çeken oyuncu Onur Buldu, Avrupa Yakası, Jet Sosyete gibi komedi dizilerinde yer aldı ve birçok sinema filminde de etkili roller canlandırdı.

2013 yılından bu yana ShowTV ’nin fenomen komedi programı Güldür Güldür Show’da canlandırdığı ‘Bilal’ karakteriyle beğeni toplayan sempatik oyuncu Onur Buldu şu sıralar babalık heyecanı yaşıyor.

Geçtiğimiz Haziran ayında çocuğunu kucağına alan Onur Buldu’dan sosyal medyada bebeğiyle ilk paylaşım da geldi. Hem de oyuncu için anlamlı bir günde.

4 Ağustos’ta 40 yaşına basan oyuncu, “Hoş geldin 40. Hayatımda aldığım en güzel hediyeyle şöyle bir pozumuz olmasın mı?  güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim canlar. Var olun!” sözleriyle bebeğiyle ilk paylaşımını yaptı.

Oyuncu Onur Buldu çok özel bir günde çocuğunun yüzünü gösterdi!.. 7

Çağlar Çorumlu, İbrahim Büyükak, Sarp Apak, Rıza Kocaoğlu, Aylin Kontante ve Alper Kul’un da aralarında yer aldığı pek çok oyuncu arkadaşı da Onur Buldu’nun paylaşımına yorum yaptı.

2020 yılında pandemi nedeniyle yapılan sade bir törenle hayatını öğretmen  Duygu Koz ile birleştiren oyuncu, özel hayatını mümkün olduğunca sosyal medyadan ve magazinden uzak tutuyor.

Onur Buldu çok yakında, Nurgül Yeşilçay, Cengiz Bozkurt,  Ferit Aktuğ ve Beste Kökdemir ile birlikte rol aldığı Kim Bu Aile? adlı sinema filmiyle hayranlarıyla buluşacak. Kim Bu Aile? 7 Ekim’de vizyona girecek.