Ana sayfa Sosyal Medya Masumlar Apartmanı’nda Safiye gelinliğiyle izleyicileri büyüledi!

Masumlar Apartmanı’nda Safiye gelinliğiyle izleyicileri büyüledi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1’de çarşamba akşamları ekrana gelen Masumlar Apartmanı’nda nihayet büyük olay gerçekleşti, Safiye ve Naci birbirine kavuştu. Safiye’nin gelinliği herkesi büyülerken izleyiciler artık bu ikilinin mutluluğu hak ettiğini dile getirdi.

Gerçek hikayelerden derlenerek dizi haline getirilen Masumlar Apartmanı izleyicileri ekrana kitlemeye devam ediyor. Masumlar Apartmanı’nın dün akşam yayınlanan bölümüne Safiye ve Naci’nin nikahı damgasını vurdu. İzleyicilerin mutluluğu sonuna kadar hak ettiklerini düşündüğü Safiye ve Naci’nin nikahı evde yapıldı. İzleyiciyi en çok büyüleyen ise Naciye’nin gelinliği oldu.

Masumlar Apartmanı’nda Safiye gelinliğiyle izleyicileri büyüledi! 8

Safiye’nin saçı, makyajı ve karakterine uygun gelinliği izleyicilerden tam not aldı. İzleyiciler sosyal medyada övgüler yağdırdı. Ancak dizinin en naif çifti tam mutluluğa kavuşmuşken bir kez daha büyük bir talihsizliğin batağına düştü.

İzleyicilerden biri sosyal medyada yaptığı paylaşımda Safiye’nin, bugüne kadar kat ettiği yola dikkat çekti ve şöyle dedi: “Ne babası ne kardeşleri başarabildi. O kız çok yol katetti sen elinden tuttun bırakma o eli.. Memduh Naci dertleşmesi çok etkiledi daha çok konuşsalar böyle” diye yazdı.

Masumlar Apartmanı’nda Safiye gelinliğiyle izleyicileri büyüledi! 9

Bölümün dikkatlerden kaçmayan bir yanı da Memduh’un şarkı söylemesiydi. Memduh’un torunu İnci’nin düğününde şarkı söyleyemediğine dikkat çeken izleyici şu paylaşımı yaptı: “Memduh’un İnci’nin düğününü görememesi Safiye’nin düğününde şarkı söylemesi inci bu günleri görseydi gözleri dolu dolu izlerdi.”

Safiye ve Naci en sonunda evlendi. Ancak görünen o ki onlara çok uzun vadeli bir mutluluk görünmüyor. Mutluluğu çok hak eden çifti yeni dertler ve sorunlar bekliyor.