Ana sayfa Dizi Haberleri Alperen Duymaz’da Son Yaz dizisinden kalan iz, bu sefer Ego dizisinde ortaya çıktı!

Alperen Duymaz’da Son Yaz dizisinden kalan iz, bu sefer Ego dizisinde ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle yakında buluşması beklenen Ego isimli yeni diziyi Alperen Duymaz hayranları büyük bir merakla bekliyor. Dizinin çekimleri sırasında Melisa Aslı Pamuk’un sete geç gelmesi ve bu duruma Alperen Duymaz’ın tepki göstermesi konusu bir süredir basında gündem olmaya devam ediyor.

Alperen Duymaz, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Çarpışma dizisinde de partnerlik yaptığı Melisa Aslı Pamuk’a neden geç kaldığını sorduğunu ve umursamaz tavrından rahatsız olduğunu söylemişti. Sonrasında ise rol arkadaşına yönelik sosyal medyada büyük tepki oluşması sonrasında Alperen Duymaz bir açıklama daha yaparak, partnerine sahip çıkan ifadeler kullanmıştı.

Alperen Duymaz'da Son Yaz dizisinden kalan iz, bu sefer Ego dizisinde ortaya çıktı! 9

Yaşanan bu set atışmasının basında fazla abartılması bir yana, Ego isimli yeni Fox TV dizisinin fragmanlarını izleyenler bir hayli etkilendi. Alperen Duymaz yeni imajı ile hayranlarının karşısına çıkarken, bir de ensesindeki dövmesinin ekrana yansıması milyonlarca izleyiciyi gülümsetti.

Bu dövmenin hikayesini iyi bilen Son Yaz dizisi hayranları, Alperen Duymaz’ın kendilerine bu dövme üzerinden selam gönderdiğini düşünüyor.

Alperen Duymaz'da Son Yaz dizisinden kalan iz, bu sefer Ego dizisinde ortaya çıktı! 10

Çok büyük ilgi gören Akgün karakteri ile Alperen Duymaz, Son Yaz isimli diziyle çok konuşulmuştu. Dizinin hikayesinde Akgün’ün kargalara özel bir ilgisi vardı ve bu da dizinin sahnelerine yansıtılmıştı. Sonrasında ise Alperen Duymaz’ın ensesindeki karga dövmesi de gündem olmuştu.

Alperen Duymaz'da Son Yaz dizisinden kalan iz, bu sefer Ego dizisinde ortaya çıktı! 11

İşte bu olayı akıllarından çıkartmayan Son Yaz dizisi hayranları, ünlü oyuncunun Ego dizisinin fragmanında da ensesindeki dövmeyi göstermesinden çok memnun kaldı.

Dizi hayranları, “Alperen’in hala Akgün rolünü unutamadığını dövmesinden anlıyoruz” şeklinde yorumlarda bulundu.