Ana sayfa Sosyal Medya Hafsanur Sancaktutan, başarılı olmanın cezasını çekiyor!

Hafsanur Sancaktutan, başarılı olmanın cezasını çekiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türkiye’de özellikle magazin dünyasında başarılı olmanın bir cezası vardır, işte Hafsanur Sancaktutan da son yıllarda bir hayli öne çıkması ile birlikte reyting elde etmek isteyenlerin malzemesi konumuna getirildi.

Darmaduman dizisinde Mert Yazıcıoğlu ile başrolde yer alan oyuncu, rol arkadaşı ile aşk iddialarına konu edilince hemen bunun doğru olmadığını duyurmuştu. Afra Saraçoğlu ile Mert Yazıcıoğlu’nun ayrılığında üçüncü bir kişinin parmağı olduğu dedikodularına malzeme yapılma gayreti, oyuncunun açıklaması ile suya düşmüştü.

Son Yaz dizisindeki başarılı çıkışının ardından üstü üste teklifler alan oyuncu, Dünyayla Benim Aramda ve sonrasında da Darmaduman dizilerinde başrolde yer aldı. Son 2 yıllık süreç içinde büyük bir kariyer çıkışı sergileyerek göz önünde birisi haline gelen oyuncu, geçtiğimiz gün de bir magazin programında ortaya çıkan iddia ile sarsıldı.

Bileklerini keserek intihar girişiminde bulunduğu yalanı ortaya atıldı ve Hafsanur Sancaktutan da bu duruma büyük tepki göstererek, haberin yalan olduğunu, konuyu mahkemeye taşıyacağını duyurdu.

Hafsanur Sancaktutan, başarılı olmanın cezasını çekiyor! 9

Ailece yedikleri bir yemekten zehirlendiği ve hastanede midesinin yıkandığı ortaya çıkan Hafsanur Sancaktutan, son günlerde hakkında ortaya atılan iddialar ile başarısının cezasını çekmeye başladı.

Magazin camiasında sıklıkla genç oyuncuların başına gelen bu durumdan hızlı ve net açıklamalarla kendisini sıyıran Hafsanur Sancaktutan, şu sözleri ile de herkese mesaj verdi:

“22 yaşında ailesini, işini ve hayatı çok seven bir gencim! Böyle bir habere maruz kaldığım için çok üzgünüm. Basında ve sosyal medyada bu konuda vicdanlı davranılacağına inanıyor, habere itibar edilmeyeceğini umuyorum.”

Hafsanur Sancaktutan, başarılı olmanın cezasını çekiyor! 10

Ünlü oyuncunun kendisine çok sayıda mesaj gelmesi nedeniyle bileklerinin son durumunu göstermek zorunda kalması da üzücü bir görüntü olarak kayıtlara geçti.

Hafsanur Sancaktutan, susmayıp kendisi hakkındaki iddiaları hızlı bir şekilde yalanlayarak milyonlarca hayranını doğru bilgilendirdi ve hakkındaki iddiaların konuşulmasını engelleyerek doğru bir tavır aldı.

Hafsanur Sancaktutan, başarılı olmanın cezasını çekiyor! 11