Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz defteri kapandı Alperen Duymaz yeni anlaşma yaptı!

Son Yaz defteri kapandı Alperen Duymaz yeni anlaşma yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında yayınlanan Son Yaz dizisinin final kararı geçen hafta alındı. Dizi hayranları büyük bir tepki gösterdi ama bu kararın değişme ihtimali yok. 26. bölümü ile final yapacak olan dizinin başrollerinde yer alan Alperen Duymaz, yeni bir anlaşma yaptı.

Son Yaz dizisinde çok iyi bir performans sergileyen ünlü oyuncu, final kararının alınmasının ardından birçok yapımcıdan önemli teklifler aldı. Son yılların en başarılı genç oyuncularından olan Alperen Duymaz, bu projeler arasında Faruk Turgut’un sahibi olduğu Gold Film ile anlaşma yaptı.

Gazeteci Birsen Altuntaş bu anlaşmayı duyurdu. Dijital bir proje çekmek isteyen Alperen Duymaz, Gold Film’in yeni projesinin başrolünde yer alacak.

Bein Connect için hazırlıkları devam eden Erkek Severse isimli dijital dizinin başrolünde Alperen Duymaz’ın yer alması konusunda anlaşma sağlandı.

Dizinin kadın başrolü için görüşmeler devam ediyor. Aslı Zengin’in hikayesini yazdığı Erkek Severse isimli dizinin yönetmeni ise Ömür Atay oldu.