Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz dizisinden, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a transfer var!

Son Yaz dizisinden, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a transfer var!

tarafından ker_def

TelevziyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarının sevilen dizilerinden Son Yaz için final kararı aldı. Dizi 26. bölümü ile sona eriyor. Son Yaz dizisinin ilk sezonunda yer alan isimlerden birisi de Emre Karayel oldu.

Dizide Fatih karakterine hayat veren Emre Karayel, 3 yıllık ayrılığın ardından dizi setlerine dönüş yaptı. İlk sezonun ardından Son Yaz ekibinden ayrılan oyuncu, bir süre dinlendi ve şimdi atv dizisi için ismi geçiyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz altı sezonu tamamladı ve yedinci sezonun çekimleri de başladı. Dizinin ekibi aylar sonra yeniden bir araya gelirken, Emre Karayel de son anda ekibe katıldı.

Daha önce İlker Aksum’un konuk oyuncu olarak yer alması bekleniyordu ama oyuncunun koranavirüse yakalanmasının ardından işler değişti.

Son Yaz dizisinden, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a transfer var! 7

İlker Aksum’un son dakika şanssızlığı, Emre Karayel’e yaradı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibine Emre Karayel’in dahil edildiğini gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu.

199 bölüm yayınlanan atv dizisinin başrolünde Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer ve Ozan Akbaba bulunuyor. Bu sezon hem kadro hem de hikaye olarak yenilenen dizi için birçok önemli isim ile anlaşmalar yapıldı.

Uğur Yücel, Levent Ülgen, Nurseli İdiz, Servet Pandur, Ragıp Savaş, Hazım Körmükçü, Tardu Flordun, Erem Vurdem, Burcu Binici ve Alara Turan gibi oyuncular dizinin kadrosunda yer aldı.