Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Burcu Özberk hediye için adresi gösterdi! Nur Fettahoğlu, kızıyla gülümsetti! Büşra Develi tarzıyla zaman atlattı!

Burcu Özberk hediye için adresi gösterdi! Nur Fettahoğlu, kızıyla gülümsetti! Büşra Develi tarzıyla zaman atlattı!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Üç ünlü kadın oyuncunun son instagram paylaşımları, hayranlarının beğenisini almakta. İlk olarak Nur Fettahoğlu’nun paylaşımına bakalım. İş insanı Levend Veziroğlu ile evli olan Nur Fettahoğlu’nun Elisa isimli bir kızı var.

Son olarak ekrana Babil dizisi ile gelen Fettahoğlu, kızı Elisa’nın fotoğraflarını sosyal medya sayfasından zaman zaman paylaşıyor. Kızının son olarak mutfaktaki bir fotoğrafını yayınlayan oyuncu, arkadaşı ile sohbet eden Elisa’nın haline “Çocuk olmak” notunu düşmüş.

İşte Nur Fettahoğlu’nun paylaşımı:

Çocuk olmak.????????

Burcu Özberk hediye için adresi gösterdi! Nur Fettahoğlu, kızıyla gülümsetti! Büşra Develi tarzıyla zaman atlattı! 9

Bir diğer isim ise Büşra Develi. Oyuncu uzun süredir ekranlarda yoktu. Şimdilerde atv’nin fantastik-bilimkurgu dizisi Akıncı ile dönmeye hazırlanıyor. Tanıtımlarıyla çok dikkat çeken ve ekrandaki dizilerden çok farklı olan Akıncı’da Büşra Develi’nin rolü de merakla bekleniyor.

Şükrü Özyıldız ile oynayan Büşra Develi’nin son pozuna bakınca, kıyafetiyle zamanın ötesine gittiği de görülüyor. Adeta zaman atlaması yaşamış! Üzerindeki parlak neon ışıklı kıyafeti ve duruşuyla ilginç bir poz vermiş…

????

Burcu Özberk hediye için adresi gösterdi! Nur Fettahoğlu, kızıyla gülümsetti! Büşra Develi tarzıyla zaman atlattı! 10

Fox Tv’de Erdal Beşikçioğlu ile birlikte Çocukluk isimli dizide rol alan Burcu Özberk ise son günlerde pek çok ünlü isim gibi doğum gününde kendisine hediye göndermek isteyenleri daha hayırlı bir işe yönlendiriyor! Oyuncu, hediye almak yerine UNICEF’e bağış yapmayı önermiş takipçilerine, sevenlerine, yakınlarına…

İşte Burcu Özberk’in o paylaşımı:

12 Aralık benim doğum günüm
Bu yıl ????hediyelerimi UNICEF ile dünyada temiz suya, gıdaya, eğitime ulaşamayan çocuklara bağışlıyorum.
Hediyeniz için https://www.hayatverenhediyeler.org/
Hediyeyi alan: Burcu Özberk, alıcı e-posta [email protected]
Haydi, çocuklar için daha iyi bir dünyayı birlikte hayal edelim????
Link biomda tıklayarak ulaşabilirsiniz ????

Burcu Özberk hediye için adresi gösterdi! Nur Fettahoğlu, kızıyla gülümsetti! Büşra Develi tarzıyla zaman atlattı! 11