Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz dizisi yırttı ama Sen Çal Kapımı için çanlar çalıyor!

Son Yaz dizisi yırttı ama Sen Çal Kapımı için çanlar çalıyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV diziler konusunda işini sağlama alan bir kanal! Zümrüdüanka’nın finalinin ardından geri kalan her günü prime time kuşağında dizileri yayında. Haftanın 7 gününü de boş bırakmayan kanal, final yapan dizinin yerine yedekleri için çalışmaları da çok önceden başlatıyor. Bu durumda da varolan dizilerin reytingleri düşük olanlar için ani kararlar alınması kaçınılmaz oluyor!

Son dönemde kanalın iki yeni dizisiyle ilgili hummalı çalışmalar medyada yer alıyor. Tanıtımları da dönmeye başlayan bu iki dizi Savaşçı ve Masumiyet dizileri. Savaşçı’nın kadrosu yeniden toparlandı ve Eskişehir’de çekimler sürüyor. Masumiyet ise Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ ve Deniz Çakır’ın başrolünde oynadığı iddialı yeni yapımlardan birisi.

Bu iki dizinin ekrana gelebilmesi için gün açılması gerekiyor. Şimdilik Fox TV’nin elinde boş olan bir tek Çarşamba günü var. O güne bu iki diziden birisi gelecek. Peki diğeri?

İşte bu durumda kanalın bir karar verme süreci başlayacak! Reytingi en düşük olan dizi ya da dizilerden vazgeçebilir. Bu dizilerin hangileri olduğu ise belli: Cuma akşamları yayınlanan Son Yaz ve Cumartesi günleri ekrana gelen Sen Çal Kapımı!

Son Yaz dizisi yırttı ama Sen Çal Kapımı için çanlar çalıyor! 6

Fox TV’nin nasıl bir karar vereceğini önümüzdeki günlerde göreceğiz ama Son Yaz dizisinin İzmir- Çeşme – Alaçatı’da yapılan çekimlerinden kareler medya ile henüz yeni paylaşıldı. Keyifli bir çalışma ortamının olduğu ve tam gaz çekimlere devam edildiği de böylece herkese gösterilmiş oldu.

Son Yaz ve Sen Çal Kapımı dizisini izleyenler final ihtimali nedeniyle tedirgindi ve Fox TV’ye de pek çok mesaj atıyorlardır sosyal medya üzerinden. Son Yaz dizisinden gelen fotoğraflar, bir nevi bu mesajlara yanıt niteliği taşıyor ve ‘Devam ediyoruz’ mesajı veriliyor.

Son Yaz dizisi yırttı ama Sen Çal Kapımı için çanlar çalıyor! 7

Yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği dizisinden gelen bu haber şimdilik Son Yaz dizisini izleyenlerin içini ferahlattı. Ancak bu kez Sen Çal Kapımı dizisinin izleyenleri tedirgin olmaya başlayacak gibi duruyor!

Bakalım kanalın bu diziler ve yeni gelen dizileriyle ilgili kararı ne olacak? İzleyip göreceğiz ama Sen Çal Kapımı dizisinin de reytinglerinin düşük olması, izleyicinin de uykularını kaçırmaya devam ediyor!

Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in hayranları sosyal medyada hatırı sayılır yoğunlukta paylaşımlar yapıyor ve dizilerinin devamı için de çabalıyorlar ama bakalım bu durum reytinglere de yansıyacak mı?

Son Yaz dizisi yırttı ama Sen Çal Kapımı için çanlar çalıyor! 8