Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir’in kaderini değiştirecek karar!

Doğduğun Ev Kaderindir’in kaderini değiştirecek karar!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8’de Çarşamba akşamları yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir, geçtiğimiz sezon sonuna doğru başlamış ve pandemi süreci nedeniyle de bir süre ara vermişti. Daha sonra sezon finali yapan dizi, yeni sezonda ise ilginç gelişmelerle devam etmişti. Ailesi tarafından zengin bir aileye verilen Zeynep’in hikayesi herkesi derinden etkilerken, evlendiği Mehdi’nin yaşattığı baskılar sonucunda ayrıldıktan sonra karşısına çıkan Barış’ın da hayatını değiştirmeye çalışması olayların boyutunu da değiştirecek!

Her ne kadar diziyi izleyenler Barış’ı Mehdi’den daha medeni, Zeynep için daha doğru kişi olarak görse de yeni bölümde Zeynep’in verdiği bir tepkinin sonrasında, aslında iki adamın da kültürleri, duruşları, tavırları farklı olsa da hissettirdiklerinin aynı olduğu ortaya çıkacak!

Dizide Zeynep’in Mehdi ile tekrar bir araya gelme ihtimali pek çok izleyiciyi geriyor, eleştiri yapmalarına neden oluyor. Zeynep’in verdiği mücadelede geri adım atmamasını, aynı zamanda benzer baskıları, şiddeti yaşayan kadınlar adına da dile getiriyor izleyenler.

Bu nedenle Zeynep’in verdiği mücadele, örnek olması açısından izleyici için önemli. Barış’ın Zeynep üzerinde henüz gözle görünür bir baskısı olmasa da bir şeyleri saklamak zorunda hissetmesi bile Zeynep’i geriyor.

Doğduğun Ev Kaderindir'in kaderini değiştirecek karar! 7

Mehdi’yi savunması konusunda herkesin eleştiriyle baktığı Zeynep, Barış’tan da köşe bucak kaçmıştı ama sonunda yakalandı! Bir başkasına aldığı kararlarla ilgili sorumlu olma duygusunun Zeynep’i ne noktaya getirdiğini yeni bölümde göreceğiz!

Hemen herkesin ‘Kapılıp gider şimdi’ duygusu ile Mehdi’nin davasını üstlenmesine karşı çıktığı Zeynep, Barış’a verdiği yanıtla aslında doğru ve yanlışı nasıl ayırdığını, kendi kararlarını kendisinin alabileceğini, Mehdi’yi savunmasının ona dönmek değil, bir hukukçu olarak haklı bir insanı savunmak olduğunu anlatmaya çalışacak Zeynep.

İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir’in başrolünde oynadıkları diziye yapılan kimi eleştirilerden sonra Zeynep’in yeni bölümdeki bir sözü ise herkesi rahatlatacak cinsten!

Dizinin 31. bölüm fragmanı ise, bu konuyla ilgili çok önemli bir ipucu verdi izleyenlere! Mehdi’nin avukatlığını üstlendiğini Barış’tan saklayan Zeynep, Barış’ın ki göstermesi üzerine masaya yumruğunu vuruyor!

Zeynep’in “Benim bu saatten sonra Mehdi ile işim yok ama şunu sakın unutma, bu saatten sonra, Mehdi’nin kravatlısıyla da işim olmayacak” sözleriyle herkesin içine su serpeceği de görülüyor…

İşte 31. bölüm fragmanı: