Ana sayfa Dizi Fragmanları Son Yaz dizisinde ayrılık var mı yok mu, bilmece sürüyor!

Son Yaz dizisinde ayrılık var mı yok mu, bilmece sürüyor!

tarafından ker_def

Fox TV ekranında Cumartesi akşamları yayınlanmakta olan Son Yaz dizisinin şimdiye kadar 23 bölümü ekrana geldi. İkinci sezona düşük gelen reytinglerle başlayan dizinin hikayesi ise çok iyi bir şekilde ilerliyor.

Alperen Duymaz, Ali Atay, Hafsanur Sancaktutan ve yeni sezonda katılan Birce Akalay’ın başrollerinde yer aldığı dizinin 24. yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Özellikle de vurulan Soner’e ne olacağı soruluyor. Halil Babür’ün başarıyla canlandırdığı Soner karakteri izleyicilerin sevdiği bir karakter ve ölmesi istenmiyor. Halil Babür diziden ayrılacak mı, yoksa devam mı edecek? İşte bu sorunun yanıtını yeni bölümde bulacaksınız. Ayrıca Akgün ile Yağmur arasındaki ayrılık ne zaman bitecek? İşte bu sorunun yanıtını da dizinin hayranları heyecanla bekliyor.

Soner’in vurulması ile Emel, kızının ne kadar büyük bir tehlike altında olduğunu tekrar anlar. Emel Naz’ı almak istese de bu o kadar kolay olmayacaktır. Naz artık Sancaktar Ailesi’nin bir üyesidir. Selim’in de konuya dahil olmasıyla bu durum, büyük bir aile krizine sebep olur. Sancaktar’lar ve Kara Ailesi yüz yüze gelecektir.

Akgün ise Soner’in intikamını almak ister. Cihan ile iş birliği yaparak Soner’in intikamını almak için harekete geçecektir. Tam bu noktada Sare devreye girer ve işleri kendi lehine çevirmek için bir plan yapar. Sare için her şey planlandığı gibi giderken her şey bir anda alt üst olur. Sare Akay aslında Selim Kara ile şimdi tanışacaktır…

Son Yaz dizisi 2 Ekim Cumartesi akşamı saat 20.00’da Fox TV ekranında izleyicilerle buluşacak.